Neke žene ne podliježu lako trendovima i uvijek se rado vraćaju omiljenim komadima odjeće. Jedna od njih je i španjolska kraljica Letizia koja redovito ponavlja svoja modna izdanja

Španjolska kraljica Letizia prisustvovala je radnom sastanku u madridskom sjedištu Crvenog Križa.

Velika ljubiteljica odijela za poslovne i svečane prilike uvijek bira elegantne i pomalo 'stroge' modele koji joj pristaju bez greške. Za ovu priliku opet odjenula je Hugo Boss odijelo u duetu s bijelom čipkastom bluzom. Elegantno tamno-plavo vuneno odijelo, koje je već nosila u dva navrata, sastoji se od ‘Jetala’ blejzera (3.964 kune) i ‘Taru’ hlača (1.762 kune).

Često iskopira odjevnu kombinaciju od glave do pete, a ponekad ju samo nadogradi minimalnim promjenama u 'stylingu'.

Prvi put ga je odjenula u listopadu prošle godine prilikom obilježavanja 25. godišnjice osnivanja nacionalne španjolske organizacije za transplantaciju. Tada je odijelo podigla svilenom bluzom boje fuksije Caroline Herrere. Identično modno izdanje ponovila je u veljači ove godine kada je posjetila španjolsku Nacionalnu bolnicu za paraplegičare.

Reprizu je ovaj put doživjela i bijela čipkasta bluza koju je na otvaranju jednog sajma kombinirala sa sivim Hugo Boss odijelom.

Letizia je modno ‘recikliranje’ dovela do savršenstva. Često iskopira odjevnu kombinaciju od glave do pete, a ponekad ju samo nadogradi minimalnim promjenama u 'stylingu'. Drugačije cipele, torba, nakit ili frizura dovoljne su da osvježe njezine bezvremenske komade koje bi bilo šteta čuvati u ormaru.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju