Španjolska kraljica doputovala je u Galiciju kako bi prisustvovala dodjeli nagrada Španjolskog udruženja za rijetke bolesti (Feder). Ovo udruženje posvećeno je promicanju prava osoba s rijetkim bolestima i povećanju kvalitete njihovih života.

Galerija Kraljica Letizia u hot pink haljini Kraljica Letizia na dodjeli nagrada organizacije Feder Kraljica Letizia u štiklama Caroline Herrere +0 Kraljica Letizia

Ove godine dodijelili su priznanje Galicijskom udruženju za rijetke bolesti za njihov rad i zalaganje na području ostvarivanja prava pacijenata iz španjolskih autonomnih zajednica.

Na dodjeli koja se održala u gradu Santiago de Compostela, glavnom gradu Galicije, kraljica Letizia pozvala je na jednakost u pristupu dijagnostici, genetskom testiranju i novorođenačkom probiru u svim autonomnim zajednicama.

Kraljica Letizia u hot pink haljini Kraljica Letizia u "hot pink" haljini (Foto: Profimedia)

Iako bi zbog svoje funkcije i titule bila u centru pažnje bez obzira na to što odjene, ovaj put su svi pogledi bili uprtu u Letiziju i zbog njezine odjevne kombinacije.

Naime, kraljica je za ovu prigodu odabrala košulju-haljinu španjolskog brenda Roberto Verino u hot pink nijansi.

Siva je nova crna: Chanelova kolekcija potvrđuje nadolazeći trend Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024. +4 Chanel, RTW, jesen/zima 2023./2024.

Takozvana vruća ružičasta definitivno je jedna od najefektnijih nijansi iz ružičaste palete. Jarka je, vizualno prodorna i jednostavno vas lansira u centar pažnje željeli vi to ili ne.

Haljina je novi komad u njezinoj garderobi koji još nismo imali priliku vidjeti, a nadopunila ju je svojim starim štiklama Caroline Herrere u boji fuksije i s teksturom krokodilske kože.

Kraljica Letizia u štiklama Caroline Herrere Kraljica Letizia u štiklama Caroline Herrere (Foto: Profimedia)

Hot pink boja prošle godine bila je jedna od najpopularnijih, ali ne nazire se kraj njezinoj popularnosti ni u nadolazećoj sezoni. Upravo suprotno, ni ovog proljeća i(li) ljeta nećete pogriješiti ako odaberete odjevne komade i dodatke u jednoj od najljepših postojećih boja.

Kraljica Letizia na dodjeli nagrada organizacije Feder Kraljica Letizia na dodjeli nagrada organizacije Feder (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju