U Madridu se tradicionalno održava veliki humanitarni sajam na kojem se skuplja novac za organizaciju "Nuevo Futuro". Ta organizacija koju je 1968. godine osnovala Carmen Herrero de Garralda osigurava dom djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Galerija

Na sajam je došla i španjolska kraljica Letizia u društvu svoje svekrve Sofije, majke španjolskog kralja Felipea VI.

Modno nepogrešiva Letizia došla je u paviljon smješten u madridskom parku Casa de Campo odjevena u još jednu sjajnu odjevnu kombinaciju.

Kraljica Letizia u društvu svekrve na humanitarnom sajmu
Kraljica Letizia u društvu svekrve na humanitarnom sajmu (Foto: Getty Images)

Njezinim izdanjem dominirala je haljina brenda Hugo Boss. U pitanju je jednostavan model udobnog i romantičnog kroja s dugim rukavima koji se u struku veže pripadajućim remenom.

Haljine s cvjetnim uzorkom posljednjih su godina najpopularnije tijekom ljeta, a Letizia je tom prigodom pokazala kako izgleda varijanta ljetnog uzorka u jesenskim nijansama. Naime, na nježnoj ružičastoj podlozi pomiješao se cvjetni uzorak u tamnosmeđoj, zagasitoj narančastoj, crnoj i bež boji.

Kraljica je haljinu kombinirala uz kožnatu jaknu boje konjaka te salonke i torbicu u takozvanoj hrđavo-crvenoj nijansi, a sve se savršeno uklopilo u to izdanje.

Letizia u haljini brenda Hugo Boss
Letizia u haljini brenda Hugo Boss (Foto: Getty Images/Zalando/HugoBoss)