U Kraljevskoj palači u Madridu održana je tradicionalna vojna ceremonija koja se svake godine održava 6. siječnja. Ceremonija započinje ispred palače takozvanim pregledom trupa koje se većinom sastoje od pripadnika Kraljevske garde zaduženih za zaštitu španjolskih vladara.

Galerija Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2017. Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2013. Kraljica Letizia u 10 godina staroj haljini Felipea Varele +2 Kraljica Letizia na vojnoj ceremoniji

Nakon toga organizirano je primanje u sklopu kojeg su kraljica Letizia i kralj Felipe VI. pozdravili španjolskog premijera Pedra Sancheza, ministricu obrane Margaritu Robles, predstavnike oružanih snaga i najistaknutija vojna lica u zemlji.

Kraljica Letizia na vojnoj ceremoniji Kraljica Letizia na vojnoj ceremoniji (Foto: Profimedia)

Kraljica Letizia očekivano je zablistala i u ovoj prigodi. Umjesto nove haljine, opet se odlučila za reprizu već nošenog modela.

Odabrala je haljinu Felipea Varele, dizajnera kojem je godinama vjerna u raznim prigodama. Dugačku bordo toaletu ravnog kroja s dugim rukavima i čipkastim detaljima prvi put je nosila 2013. godine na jednom primanju u Kraljevskoj palači.

Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2013. Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2013. (Foto: Profimedia)

Zatim ju je iz ormara izvukla 2017. godine, također za kraljevsko primanje.

Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2017. Kraljica Letizia u haljini Felipea Varele 2017. (Foto: Profimedia)

S obzirom na to da se dio spomenute vojne ceremonije održava na otvorenom, Letizia je ovaj put haljinu prvo nadopunila svojom omiljenom pelerinom Caroline Herrere koju je nosila i prilikom posjeta Zagrebu. Stare bordo štikle brenda Magrit savršeno su se uklopile u ovo izdanje.

Kraljica Letizia u 10 godina staroj haljini Felipea Varele Kraljica Letizia u 10 godina staroj haljini Felipea Varele (Foto: Profimedia)

Mnogi su primijetili kako Letizia ovu haljinu sada nosi i bolje nego prije 10 godina. U to vrijeme još nije imala titulu kraljice, a sada s odmakom od čitavog desetljeća izgleda samopouzdanije što se itekako očituje u načinu na koji nosi svoje odjevne kombinacije.

Kraljica Letizia Kraljica Letizia (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju