Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su dvodnevni posjet Hrvatskoj. To je prvi službeni posjet španjolskih monarha našoj zemlji, i to u godini u kojoj se obilježava 30. obljetnica uspostave diplomatskih odnosa između Republike Hrvatske i Kraljevine Španjolske.

Galerija Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku Kraljica Letizia Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović +8 Kombinacija kraljice Letizije

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović i prva dama prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović domaćini su španjolskom kraljevskom paru tijekom susreta koji potvrđuje dobre međudržavne odnose i daje poticaj njihovu daljnjem razvoju.

Kraljica Letizia u elegantnoj kombinaciji Kraljica Letizia u Zagrebu u još jednoj elegantnoj kombinaciji (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Svečani doček za Letiziju i Felipea priređen je u Uredu predsjednika Republike Hrvatske.

I dok politički analitičari raspravljaju o odnosima Hrvatske i Španjolske, ljubitelji mode i štovatelji stila kraljice Letizije vesele se novim kombinacijama po mnogima najbolje odjevene članice kraljevskih obitelji.

Ni ovaj put nije ih razočarala, a odabrala je vrlo elegantnu kombinaciju primjerenu za ovakav tip službenog susreta.

Sanja Musić Milanović: Kaput-haljina i plave salonke za susret s kraljicom Letizijom Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj +2 Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj

S obzirom na vremenske neprilike, ne čudi što se odlučila utopliti u pelerini modne dizajnerice Caroline Herrere s krznenim ovratnikom koju je već nosila u raznim prigodama.

Kraljica Letizia u Zagrebu Kraljica Letizia u Zagrebu (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Odabrala je i tamnozelenu kaput-haljinu koju je prvi put nosila u ožujku ove godine na misi zadušnici za britanskog princa Philipa. Kombinirala ju je sa štiklama španjolskog brenda Magrit, koje je također reprizirala, te torbicom Caroline Herrere.

Kraljica Letizia u zelenoj kaput-haljini na misi zadušnici za princa Philipa Kraljica Letizia u zelenoj kaput-haljini na misi zadušnici za princa Philipa (Foto: Guliver Images)

Hrvatska prva dama za susret je odjenula kaput-haljinu u tamnijoj nijansi plave boje, a to je nadopunila plavim salonkama klasičnog dizajna.

Više mi se sviđa haljina...

glasova:

Predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović Predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović na susretu s kraljicom Letizijom i kraljem Felipeom VI. (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju