Španjolska kraljica Letizia i kralj Felipe VI u bili su u državnom posjetu Njemačkoj koji se trebao dogoditi prije godinu dana, ali je odgođen zbog koronavirusa.

Galerija Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 5 Kraljica Letizia u crvenoj kožnoj suknji Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 6 +4 Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 2

Kraljevski par zajedno je, između ostalog, posjetio i Međunarodni sajam knjiga Frankfurt 2022. Radi se o najvećem svjetskom sajmu knjiga na kojem je Šapnjolska ove godine počasni gost.

Za ovu prigodu kraljica je odabrala istovremeno moćnu i elegantnu kombinaciju koja joj je pristajala kao salivena.

Nosila je crveni kožni komplet modne kuće Hugo Boss sastavljen od jakne i suknje pencil kroja. Ispod jakne kraljica je nosila bijelu bluzu s blago povišenim ovratnikom i naboranim detaljima.

Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu - 6 Uz crveni kožni komplet nosila je štikle iste boje (Foto: Profimedia)

Efektno odijelo uparila je s vrtoglavo visokim crvenim štiklama i crvenom pismo torbom.

Kosu je oblikovala u blage valove, a izdanje je upotpunila elegantnim komadima nakita.

Kraljica Letizia u crvenoj kožnoj suknji Kraljica Letizia u crvenom kožnom kompletu (Foto: Profimedia)

Inače, identična crvena kožna suknja nalazi se i u ormaru vojvotkinje od Sussexa Meghan Markle koja ju je nosila na jednoj raspravi o rodnoj ravnopravnosti 2019. godine.

Meghan Markle u crvenoj kožnoj suknji 2019. godine Meghan Markle u crvenoj kožnoj suknji 2019. godine (Foto: Profimedia)

Ni kraljici Letiziji, poznatoj po recikliranju odjeće, ovo nije bio prvi put da nosi suknju. U njoj je prvi put viđena tijekom posjeta Južnoj Koreji 2019. godine.

Nosite li ih vi? Kraljica Letizia u cipelama koje žene biraju kada im je na prvom mjestu udobnost Kraljica Letizia Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 1 Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 4 +2 Kombinacija kraljice Letizije za putovanje avionom - 2

Tada ju je kombinirala s bijelom svilenom bluzom predimenzioniranih rukava Caroline Herrere.

Kraljica Letizia u istoj suknji 2019. godine Kraljica Letizia u istoj suknji 2019. godine (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju