Poznati španjolski lanac knjižara Casa del Libro proslavio je stotu godišnjicu postojanja. Danas imaju 54 knjižare diljem Španjolske, a prva je otvorena u travnju 1923. godine u Madridu.

Galerija Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na proslavi Zlatne štikle i torbica benda Magrit Kraljica Letizia u kompletu iz Zare +0 Kraljica Letizia

Proslava ove velike obljetnica organizirana je u madridskom Centru likovnih umjetnosti, a svojim prisustvom uveličali su je kralj Felipe VI. i kraljica Letizia.

Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na proslavi Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na proslavi (Foto: Profimedia)

Dobre odjevne kombinacije isplati se reprizirati, a upravo je to učinila i kraljica za ovu prigodu. Naime, odjenula je kombinaciju s potpisom španjolskog komercijalnog modnog brenda Zara koju je već nosila u nekoliko navrata.

U pitanju je komplet u tako efektnoj i jarkoj nijansi narančaste boje sastavljen od hlača klasičnog ravnog kroja i asimetrične tunike dugih rukava.

Sanja Musić Milanović: Cipele iz Zare koje izgledaju sjajno uz traperice i finije hlače Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 5 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 2 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 1 +3 Sanja Musić Milanović u cipelama iz Zare - 8

Prvi put odjenula ga je 2019. godine u Argentini, prilikom svog prvog službenog posjeta toj zemlji i druženja s članovima zajednice Španolaca u Buenos Airesu.

Odabrala ga je i 2021. godine za uručivanje prestižne nagrade "Miguel de Cervantes" pjesniku Franciscu Brinesu.

Tada ga je kombinirala s bež štiklama i narančastom torbicom, a sada se odlučila za malo dodatnog blještavila. Nosila je zlatne metalik štikle i ručnu torbu iste teksture i boje, oboje s potpisom brenda Magrit, a izdanje je zaokružila i zlatnim naušnicama.

Zlatne štikle i torbica benda Magrit Zlatne štikle i torbica benda Magrit (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju