Španjolska kraljica Letizia ovaj je tjedan sudjelovala na proslavi 25. rođendana novina La Razon. Na slavlju se pojavila u izdanju koje je oduševilo njezine obožavatelje.

Galerija Kraljica Letizia Kraljca Letizia u haljini sa spuštenim ramenima Elegatno izdanje kraljice Letizije - 4 +2 Štikle modne kuće  Aquazzura

"Uvijek izgleda besprijekorno. Tako je elegantna i otmjena, obožavam njezin stil", "Tako jednostavno, šik i besprijekorno", "Oduzima dah, prekrasna je", "Wow! Izgleda predivno", "Izgleda tako dobro u ovoj haljini" samo su neki od komplimenata.

A haljina koja je toliko oduševila sve koji su vidjeli ovo izdanje je uistinu elegantna. Radi se o tamnoplavoj pripijenoj midi haljini sa spuštenim ramenima i rukavima dužine do ispod lakta.

Kraljca Letizia u haljini sa spuštenim ramenima Kraljca Letizia u haljini sa spuštenim ramenima (Foto: Profimedia)

Kraljica je haljinu uparila sa slingback štiklama modne kuće Aquazzura. Radi se o modelu Gatsby Sling 75, štiklama s otvorenom petom koje su ukrašene kristalićima koji im daju dozu glamura.

Štikle modne kuće  Aquazzura Štikle modne kuće Aquazzura (Foto: Profimedia)

U ruci je kraljica nosila zlatnu clutch torbicu modne kuće Magrit, a izdanje je upotpunila elegatnim okruglim naušnicama brenda PDPaola.

Kraljica Letizia: Još jedno jednostavno izdanje koje inspirira Kraljica Letizia Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama +1 Kraljica Letizia u bijeloj bluzi i zelenim hlačama

Nina Badrić nosi božanstvene štikle u kojima bi svaka žena izgledala wow Nina Badrić Štikle modne kuće Aquazzura Nina Badrić u travnju ove godine +1 Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju