Španjolska kraljica Letizia u četvrtak je bila među uzvanicima na projekciji dokumentarnog filma "El Camino Interior" koji se bavi mentalnim zdravljem, a kraljica Letizia na projekciji je bila u ulozi počasne predsjednice UNICEF-a u Španjolskoj i osobe koja se i inače bavi mentalnim zdravljem djece i adolescenata.

Galerija Kraljica Letizia Kraljica Letizia u odijelu Kraljica Letizia ovo odijelo nosi već nekoliko godina +1 Kraljica Letizia bila je na projekciji filma o mentalnom zdravlju

Na projekciju je stigla u plavozelenom odijelu modne kuće Carolina Herrera, sastavljenom od dužeg sakoa i hlača ravnih nogavica.

Radi se o odijelu koje kraljica poznata po recikliranju ima već nekoliko godina, a od 2019. godine nosila ga je u više raznih prigoda.

Kraljica Letizia u odijelu Kraljica Letizia u odijelu (Foto: Profimedia)

To nimalo ne čudi s obzirom da se radi o bezvremenskom komadu čijoj popularnosti trendovi ne mogu naštetiti i koji je odličan odabir za razne prigode u kojima želimo izgledati elegantno i sofisticirano.

Ispod sakoa, kraljica Letizia nosila je bijelu bluzu modne kuće Hugo Boss koju je također nosila više puta u prošlosti.

Kraljica Letizia: Haljina iz Manga nosiva u svim prigodama Kralj Felipe VI. i kraljica Letizia na otvaranju izložbe u Kraljevskoj palači u Madridu Kraljica Letizia u pletenoj haljini brenda Mango Haljina brenda Mango +0 Kraljica Letizia na otvaranju izložbe

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za plavozelene cipele od brušene kože s visokom potpeticom brenda Magrit. Izdanje je upotpunila dijamantnim naušnicama, dok je kosu oblikovala u blage valove.

Kraljica Letizia ovo odijelo nosi već nekoliko godina Kraljica Letizia ovo odijelo nosi već nekoliko godina (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju