U trenutku kada je španjolska kraljica Letizia na prvu pričest svoje kćeri Leonor došla u prozirnim štiklama napravljenim od PVC-a i pleksiglasa, osvojila je titulu modno najhrabrije članice kraljevskih obitelji.

Galerija

Da nikada neće igrati na sigurno kada je u pitanju odijevanje, još je jednom dokazala na otvaranju 13. Međunarodnog seminara jezika i novinarstva koji se održava u španjolskom gradu San Millan de la Cogolla.

Moderna kraljica za ovu službenu dužnost odjenula je kožnate tajice brenda Uterque. Spojila ih je s jednostavnom crnom majicom, štiklama Caroline Herrere i ružičastim kaputom brenda Atos Lombardini.

Letizia u kožnatim tajicama brenda Uterque
Letizia u kožnatim tajicama brenda Uterque (Foto: Getty Images/Uterque)

Dežurni kritičari na društvenim mrežama odmah su primijetili da je prekršila glavno pravilo o nošenju tajica koje kaže da one nisu zamjena za hlače i zato se ne bi smjele nositi samostalno.

Prihvatljive su samo ako se nose ispod haljine ili tunike, a štovatelji Letizijina stila koji su stali u njezinu obranu kažu da ionako ni u jednom trenutku sa sebe nije skidala kaput pa teoretski nije prekršila spomenuto pravilo.

S obzirom na to koliko dobro izgleda u ovom izdanju, možemo samo reći – fućkaš pravila!

Ankete

(6984) Smiju li kraljice nositi tajice u službenim prigodama?

rezultati povratak glasova318
rezultati

Kraljica Letizia na seminaru - 2
Kraljica Letizia na seminaru - 2 (Foto: Getty Images)