Španjolski kraljevski par prisustvovao je proslavi 75. obljetnice rada Madridskog gradskog prijevoznog poduzeća. Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. posjetili su njihov operativni centar, koji je smješten u madridskom okrugu Carabanchel.

Galerija +0 Kraljica Letizia u pletenoj haljini brenda Massimo Dutti

Do centra su se provozali autobusom na električni pogon, jednim od 85 električnih autobusa koje je poduzeće dosad uvrstilo u svoj vozni park kako bi doprinijelo gradskoj politici održivosti.

Nepogrešiva kao i uvijek, Letizia je za ovu prigodu odabrala vrlo decentnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od starih komada koje je već nosila.

Slika nije dostupna Slika nije dostupna

S obzirom na to da su se temperature spustile, kraljica je odjenula toplije komade. Uz pletenu haljinu španjolskog brenda Massimo Dutti u plavoj boji kombinirala je klasičan crni kaput Caroline Herrere i visoke čizme Stevea Maddena.

Za mnoge žene pletene haljine jednostavno nemaju konkurencije tijekom hladnih mjeseci, pogotovo one koje ne vole nositi hlače, ali potreban im je čvršći model haljine napravljen od toplijih materijala.

S obzirom na to koliko su tražene, može se reći kako su upravo pletene haljine najpopularniji zimski model.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju