Kraljica Rania prošli je tjedan slavila zaruke svojeg najstarijeg sina Husseina. Ceremonija zaruka održala se u kući buduće mladenke Rajwe Al-Saif.

Galerija Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 6 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 5 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 4 +2 Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 3

Nisam mislila da je moguće imati toliko radosti u srcu. Čestitam svojem najstarijem sinu, princu Husseinu i njegovoj predivnoj budućoj nevjesti, poručila je ponosna mama.

Za ovu posebnu prigodu kraljica je odjenula crnu midi haljinu dugih rukava koji su stegnuti oko zapešća i ukrašeni svjetlucavom dugmadi.

Haljina ima i povišeni ovratnik, dok na prednjem dijelu ima srebrne cvjetove napravljene od kristalića koji jednostavnu crnu haljinu podižu na višu razinu.

Haljinu je kraljica uparila s metalik srebrnim salonkama, a na ramenu je nosila torbicu iste boje. Od nakita je nosila prstenje i viseće naušnice, a točka na "i" elegantnog izdanja bila je u valove oblikovana kosa.

Kraljica Rania Tako se to radi! Kraljica Rania u izdanju koje dokazuje da je manje uistinu više

Iako bi mnogi za ovu i slične prigode birali svjetlije boje, kraljica Rania dokazala je još jednom da i crna može biti pun pogodak za ovakve svečanosti, posebno ako se razbije zanimljivim detaljima koji je čine dodatno moćnim odabirom.

Kraljica Rania na proslavi zaruka svog najstarijeg sina - 5 Kraljica je za ceremoniju odjenula crnu haljinu (Foto: Profimedia)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju