Tildu Swinton krasi nevjerojatni glumački talent, ali i androgena tjelesne karakteristike zbog kojih je 54 godina stara Engleskinja uvjerljiva na velikom platnu u širokoj lepezi likova. Mnoge je iznenadila i svojom posljednjom ulogom – one beskrupulozne urednice Dianne u filmu 'Kaos u glavi' koji uskoro stiže i u hrvatska kina


Tilda Swinton
privlači svjetsku pažnju zapanjujućom filmskom transformacijom za novi film 'Kaos u glavi' u režiji Judda Apatowa. U njemu tumači urednicu Dianne koju krasi brončani bob, preplanula put i ormar prepun haljina Victorije Beckham koja je bila i inspiracija za lik.

Iako je u privatnom životu slavna Britanka poznata po androgenom izgledu, platinastoj kosi, blijedoj puti i odijelima, na velikom platnu spremna se transformirati se u što god je potrebno, upravo kako je to činila Linda Evagelista na modnoj pisti.

S podjednakom uvjerljivošću tumači eterične vile, ostarjele bakice i fatalne žene, pa smo uvjereni da bi bez problema konkurirala za pobjednicu domaćeg showa Tvoje lice zvuči poznato.

Zavirite u fotogaleriju u kojoj smo se prisjetili nekih od zanimljivih filmskih transformacija, kao i izdanja s crvenog tepiha.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju