"Svee", "Wow", "Anđele", "Divota", "Božanstvena Nina"... samo su neki od komentara koje su pratitelji pjevačice Nine Badrić napisali ispod njezine posljednje objave na Instagramu.

Galerija Nina Badrić Nina Badrić u crvenom Atraktivno izdanje Nine Badrić +5 Nina Badrić nosi blejzer-haljinu brenda AsYou

Razlog je odjevna kombinacija koju pjevačica nosi na objavljenom videu, a u kojoj izgleda senzacionalno.

Radi se o bijelom izdanju kojem su samo dva komada bila dovoljna za vrhunski rezultat.

Pjevačica nosi mini haljinu prekrivenu bijelim ljuskicama koje ju čine upečatljivim prizorom. Haljina ima duge zvonolike rukave i otvorena leđa te je stegnuta u struku.

Uz efektnu haljinu pjevačica se odlučila za klasične cipele. Odabrala je bijele salonke s vrtoglavo visokom tankom potpeticom, koje su izdanje učinile još glamuroznijim.

Tom kombinacijom pjevačica je još jednom dokazala da je mala bijela haljina jednako dobar odabir kao i popularna mala crna haljina,a ovo izdanje potaknulo nas je da se u galeriji na početku teksta prisjetimo još nekih Nininih sjajnih modnih izdanja.

Nina Badrić u štiklama koje bi probudile i najobičniju kombinaciju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić u crvenom +5 Nina Badrić

Nina Badrić nosi božanstvene štikle u kojima bi svaka žena izgledala wow Nina Badrić Štikle modne kuće Aquazzura Nina Badrić u travnju ove godine +1 Nina Badrić u crvenom odijelu i Aquazzura štiklama u veljači 2023.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju