Od 9. do 14. rujna 2022. godine u New Yorku se održava Tjedan mode na kojem će poznati dizajneri i brendovi poput Fendija, Michaela Korsa, The Blonds, Forda i Proenze Schouler predstaviti svoje nove kolekcije za proljeće /ljeto 2023. godine

Galerija Street style New York u rujnu 2022. godine - 3 Street style New York u rujnu 2022. godine - 6 Street style New York u rujnu 2022. godine - 1 +7 Kratke hlače od umjetne kože fleksibilni je komad odjeće koji se lako kombinira za dnevne i večernje prilike

Njujorške ulice uvijek su prepune odvažnih street style izdanja, a pogotovo tijekom Tjedna mode kada se u Veliku Jabuku slije velik broj dizajnera, manekenki i modnih influenserica.

Ako je suditi prema prvim danima ovog tradicionalnog događanja, iz mode ne izlaze minijaturni odjevni komadi poput ultra kratkih minica, vrućih hlačica i crop-topova koji podsjećaju na gornji dio bikinija.

Street style New York u rujnu 2022. godine - 2 Kratke hlače od umjetne kože fleksibilni je komad odjeće koji se lako kombinira za dnevne i večernje prilike (Foto: Profimedia)

Modne influenserice ovih dana u New Yorku nose izazovne odjevne komade koji u prvi plan stavljaju noge. Ovaj dio tijela dodatno vizualno izdužuju i naglašavaju izborom cipela s vrtoglavom platformom i iglenim potpeticama.

Nose se i osebujni crop-topovi od različitih vrsta materijala, a koji se obično sparuju s predimenzioniranim hlačama visokog struka ili maksi suknjama.

Zavirite u našu fotogaleriju na početku teksta i pogledajte što influenserice nose ovih dana u američkom centru mode.

Street style New York u rujnu 2022. godine - 11 Crop-top i maksi suknja (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju