Oskarovka Jennifer Lawrence poznata je po svojim otvorenim stajalištima prema nerealnim standardima ljepote, naročito kada je riječ o izgledu tijela. U svom posljednjem intervjuu 28-godišnja glumica istaknula je kako bi željela da su njezini kolege iskreniji u vezi s tim koliko zapravo jedu i vježbaju.

 

U intervjuu za časopis "InStyle" glumica Jennifer Lawrence pozvala je svoje kolege da budu iskreniji prema obožavateljima kada je riječ o njihovu fizičkom izgledu. Jennifer je sita toga da se svi prave kako njihova savršena tijela nisu rezultat velike discipline, odnosno zdrave prehrane i predane tjelovježbe.

Jednostavno mi se sviđa kada su svi iskreni. Ako imate deset kilograma premalo, a govorite kako stalno jedete pizzu i pohanu piletinu, ljudi se zbog toga neće osjećati dobro u vlastitoj koži. Ako se pripremam za Oscare ili premijeru filma, neću lagati, vjerojatno se hranim drugačije nego inače kako bih stala u te haljine. I nije mi neugodno to reći, rekla je Jennifer i dodala da nema ništa loše u tome kada čovjek vodi brigu o svome tijelu, sve dok to radi za vlastitu dobrobit.

U intervjuu za časopis 'InStyle', glumica Jennifer Lawrence pozvala je svoje kolege da budu iskreniji prema obožavateljima kada je riječ o njihovom fizičkom izgledu



Ako se želite osjećati lijepo, bez obzira na to znači li to da ćete staviti umjetne trepavice ili naglasiti boju usnica ili nešto treće, učinite to. U tome nema ništa loše. Jedino je problem kada to radite za nekog drugog, smatra.
Dok je bila mlađa, Jennifer se borila s vlastitim samopouzdanjem, ali sada ima više kontrole nad negativnim mislima koje joj prođu kroz glavu.

Sada imam veću kontrolu nad samom sobom. Primjerice, svjesna sam toga da sam sklona izreći sve što mi padne na pamet. Kada idem nekamo, pokušavam biti vlastiti osobni trener i kažem si 'nemoj to reći', kazala je 28-godišnja oskarovka te priznala da se najviše lijepom osjeća kada je disciplinirana.

Najljepše se osjećam kada se, recimo, natjeram da odem u teretanu. To je smiješno jer više plaćam za otkazane termine nego za one koje odradim. Ali kada sam ondje i trčim po pokretnoj traci, tada se osjećam najmoćnije, kaže Jennifer Lawrence.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju