Jedna od kuća koja nas je prošle godine oduševila svojim blagdanskim izdanjem ona je u kojoj sa svojom obitelji živi Barbara Đorđević. Tada nam je posebnu pažnju privukao njezin ulaz.

Galerija Božić u domu Barbare Đorđević Božić u domu Barbare Đorđević Božić u domu Barbare Đorđević +30 Božić u domu Barbare Đorđević

Barbaru smo odlučili kontaktirati i ove godine, sigurni da će njezin dom u okolici Zagreba i ove godine kod nas izazvati wow efekt. I nismo pogriješili.

Naime, prilikom uređenja svojeg doma Barbara pazi na svaki detalj, a svake godine uređenju se posvećuje se s jednakom željom i voljom.

Kako nam je objasnila ranije, tijekom cijele godine ona razmišlja i planira kakav će biti blagdanski dekor njezina doma i usput kupuje sve one detalje zahvaljujući kojima se njezina kuća u blagdansko vrijeme pretvori u čarobno mjesto.

Božić u domu Barbare Đorđević Barbarin dom krasi raskošno božićno drvce (Foto: Josipa Drenški/Loree Wedding Studio)

Dogodilo se to i ove godine. Barbara je još jednom inspiraciju pronašla u stvarima koje je okružuju i iz svake izvukla ono najljepše i najveselije.

Naglasila nam je da ništa ne bi bilo moguće bez prijatelja koji joj pružaju veliku podršku u stvaranju ove priče, a posebno je istaknula Josipu Drenški iz Loree Wedding Studija, koja je svaki detalj zabilježila svojim fotoaparatom, pa sada i vi imate priliku ušetati u Barbarin dnevni boravak i kuhinju, diviti se savršenom drvcu, prekrasnim detaljima, divno postavljenom blagovaonskom stolu, vijencima koje ćete poželjeti i na svojim prozorima, sitnicama koje mame osmijeh na lice...

Idila u Rijeci: Zavirite u Danielinu kuću pretvorenu u malo božićno carstvo Božićno uređenje kuće Daniele Bobanović iz Rijeke u crveno-zlatnoj kombinaciji - 18 Božićno uređenje kuće Daniele Bobanović iz Rijeke u crveno-zlatnoj kombinaciji - 2 Božićno uređenje kuće Daniele Bobanović iz Rijeke u crveno-zlatnoj kombinaciji - 3 +16 Božićno uređenje kuće Daniele Bobanović iz Rijeke u crveno-zlatnoj kombinaciji - 6

Barbarina kuća prepuna najdivnijih detalja koji su smješteni u svakom njezinom kutku i u 2022. godini priča najljepšu božićnu priču. Riječ koja je možda i najbolje opisuje je - čarobno, a sada je vrijeme da kroz galeriju na početku ovog teksta ušetate u ovaj dom iz bajke.

Božić u domu Barbare Đorđević Prilikom uređenja Barbara pazi na svaki detalj (Foto: Josipa Drenški/Loree Wedding Studio)

U galeriji u nastavku teksta možete provjeriti kako su Barbarin dom i spomenuti ulaz u kuću izgledali u 2021. godini.

Mi se već sada radujemo svim budućim uređenjima.

Božić u domu Barbare Đorđević Božić u domu Barbare Đorđević (Foto: Josipa Drenški/Loree studio)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju