Netko je bio veliki sretnik prošli vikend jer je slavni holivudski par nudio besplatno noćenje sa subote na nedjelju u svojoj gostinjskoj kući na plaži u Santa Barbari. Mila Kunis i Ashton Kutcher kuću su oglasili na Airbnbu, a primali su do maksimalno četvero ljudi.

Galerija Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 9 Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 11 Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 6 +7 Šarmantna kuća uređena je u bijelim, plavim, bež i sivim tonovima

Mila i Ashton goste su čak osobno dočekali po njihovu dolasku te su s njima i proveli vrijeme. Tko god je dobio priliku za besplatno noćenje u kući na plaži u društvu slavnog holivudskog para, sigurno je imao vikend za pamćenje!

Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 2 Šarmantna kuća uređena je u bijelim, plavim, bež i sivim tonovima (Foto: Profimedia)

Jedinstvena prilika uključivala je i uživanje u omiljenim obiteljskim aktivnostima Mile Kunis i Ashtona Kutcher, poput posjeta plaži i pješačenja obližnjim stazama uz veličanstveni panoramski pogled na obalu.

Nekoliko minuta udaljenosti od kuće nalaze se lokalne trgovine i restorani, a večeri se mogu provesti na prostranoj terasi uz društvene igre. Šarmantno uređena kuća u kojoj prevladavaju bijeli, plavi, bež i sivi tonovi ima dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnu sobu, blagovaonicu i kuhinju, a na terasi se nalazi i hidromasažna kada iz koje se pruža pogled na plažu i ocean.

Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 4 Na prostranoj terasi nalazi se hidromasažna kada iz koje se pruža pogled na plažu i ocean (Foto: Profimedia)

U videoporuci u kojoj su najavili iznajmljivanje kuće na Airbnbu Ashton se našalio s Milom:

Mislim da bismo trebali pozvati potpune strance da prenoće s nama na plaži. Ovdje je tako lijepo. To nije najluđa ideja koju sam imao... Odsjednite s nama u našoj kući na plaži i otiđite kao da smo stari prijatelji!

Ashton i Mila opisuju svoju kuću na plaži u Santa Barbari kao dom daleko od doma i oazu uz more.

Kuća na plaži Mile Kunis i Ashtona Kutchera može se unajmiti preko Airbnba - 11 Mila Kunis i Ashton Kutcher svoju kuću na plaži besplatno su iznajmili na Airbnbu (Foto: Profimedia)

Kristalno čisto more i neopisivi mir: Skrivena plaža na Krku do koje vrijedi prošetati Plaža Oprna na Krku Plaža Oprna na Krku Plaža Oprna na Krku +8 Plaža Oprna na Krku

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju