O kući tik uz more sanjaju mnogi i, zaista, divno bi bilo buditi se uz šum valova i miris morskoga zraka, ispijati jutarnju kavu s pogledom na veliko plavetnilo, svakoga dana šetati se obalom... Jednu takvu kuću iz snova pronašli smo u gradu Knysnau na obali Južne Afrike.

Galerija Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 5 Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 7 Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 11 +7 Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige

Kombinacija bijele, plave i boje pijeska u ovoj prekrasnoj kući stvorila je dojam vječnog ljeta, a detalji poput jastučića s velikim točkama i orijentalnim uzorkom te šarenih dezena dodali su još ljupkosti i šarma prostoru prepunom morskog ugođaja. Ovaj dom djeluje vrlo prozračno i ugodno i lako bismo se tu osjećali baš kao kod kuće.

Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 8 Prekrasna kuća na obali Južne Afrike tik uz more (Foto: Living4media)

Ljetne kućice u kojima bismo živjeli cijelu godinu - 6 Najslađi kvadrati: Deset ljetnih kućica u kojima bismo živjeli cijelu godinu

No ono najljepše u ovoj kući na obali Južne Afrike jest pogled na more koji se pruža iz dnevnog boravka i ostavlja bez riječi. Jedino što se može jest uživati i upijati taj prizor koji hrani dušu i um. Tu je i terasa na kojoj bismo bez sumnje zaboravili na sve brige, bilo sami ili u društvu dragih ljudi. Ma, ostavite nas ovdje!

Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 10 Bijela i plava boja stvorile su savršen dojam vječnog ljeta (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju