Ljetne kućice male su i predviđene za kraći boravak, ali toliko su nam neodoljive da bismo u njima živjeli i cijelu godinu.

Galerija

 

U nekim europskim zemljama poput Švedske, Danske, Norveške i Njemačke običaj je imati ljetnu kućicu u kojoj obitelji provode vikende, odlaze na izlete ili je posjećuju kada jednostavno žele pobjeći od užurbane svakodnevice.

Ljetne kućice male su i predviđene za kraći boravak, ali toliko su nam neodoljive da bismo u njima živjeli i cijelu godinu

Smještene u prirodi i okružene zelenilom, ove kućice imaju malo kvadrata, ali toliko su ljupke i šarmantne da skučenost nimalo ne smeta. Njihovi vlasnici ionako većinu vremena provode sjedeći ispred kuće tijekom jela, razgovarajući ili jednostavno uživajući u sunčanom danu, ili pak odlaze u šetnje i istraživanje okolice.

Mnoge ljetne kućice lako se može nazvati i kućicama u cvijeću jer su dodatno uljepšane cvijećem u teglama i bršljanom što im daje posebnu privlačnost. Koliko su ljetne kućice slatke i šarmantne uvjerite se u fotogaleriji.

Ljetne kućice uobičajene su u zemljama poput Švedske, Danske, Norveške i Njemačke
Ljetne kućice uobičajene su u zemljama poput Švedske, Danske, Norveške i Njemačke (Foto: Living4media)