Ljetne kućice male su i predviđene za kraći boravak, ali toliko su nam neodoljive da bismo u njima živjeli i cijelu godinu.

 

U nekim europskim zemljama poput Švedske, Danske, Norveške i Njemačke običaj je imati ljetnu kućicu u kojoj obitelji provode vikende, odlaze na izlete ili je posjećuju kada jednostavno žele pobjeći od užurbane svakodnevice.

Ljetne kućice male su i predviđene za kraći boravak, ali toliko su nam neodoljive da bismo u njima živjeli i cijelu godinu

Smještene u prirodi i okružene zelenilom, ove kućice imaju malo kvadrata, ali toliko su ljupke i šarmantne da skučenost nimalo ne smeta. Njihovi vlasnici ionako većinu vremena provode sjedeći ispred kuće tijekom jela, razgovarajući ili jednostavno uživajući u sunčanom danu, ili pak odlaze u šetnje i istraživanje okolice.

Medicinska sestra Tünde Jančikić iz Belišća uredila je bajkovito dvorište u kojem se opušta nakon stresnog posla na odjelu intenzivne njege - 11 Dvorište u Belišću u kojem je medicinska sestra Tünde uredila svaki kutak

Mnoge ljetne kućice lako se može nazvati i kućicama u cvijeću jer su dodatno uljepšane cvijećem u teglama i bršljanom, što im daje posebnu privlačnost. Koliko su ljetne kućice slatke i šarmantne, uvjerite se u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju