Nema ništa loše u sanjarenju, a mi maštamo da živimo u ovoj kući s aristokratskim štihom i neodoljivim vintage ugođajem.

Galerija Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 4 Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 9 Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 7 +6 Kuća u Londonu u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze  

Ova kuća u Londonu ne pripada kraljevskoj obitelji, ali u njoj bismo se itekako osjećale poput prave princeze. Odiše besprijekornom vintage elegancijom, a svaki detalj privlači pažnju i pridonosi divnom ugođaju.

Kako ovaj dom najkraće opisati? Antikni engleski stil u svom najljepšem izdanju

Teško je izdvojiti najljepšu prostoriju u ovom engleskom domu, ali možemo reći da nas se posebno dojmila kupaonica uređena u bež tonovima s visokim prozorom i masivnim zavjesama. Zidovi su uljepšani ukrasnim tanjurima, a toplinu kupaonici daju i drveni detalji, uvijek dobro došli kod uređenja interijera. Visoki prozori i masivne zavjese nalaze se i u dnevnoj sobi u kojoj također prevladavaju neutralni zemljani tonovi pojačani zlatnim detaljima poput svijećnjaka i okvira za ogledalo.

Šarmantni dom Mirjane Svatoš iz Daruvara uređen u shabby chic stilu - 18 Mali shabby chic raj: Kuća u Daruvaru u kojoj svaki detalj ima svoju slatku priču

Dražesna bakina kuća "dragocjenija" od bilo kakvog luksuza Bakina kuća uređena u shabby-chic stilu - 6 Bakina kuća uređena u shabby-chic stilu - 14 Bakina kuća uređena u shabby-chic stilu - 12 +11 Bakina kuća uređena u shabby-chic stilu - 9

U spavaćoj sobi se pak na prvi pogled ističu vintage tapete s prugama, plavo-bijeli ukrasni jastučići s velikim mašnama, a kozmetički stolić za šminkanje i uljepšavanje jednostavno je san snova. Kako ovaj dom najkraće opisati? Antikni engleski stil u svom najljepšem izdanju.

Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 3 Kuća u Londonu u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze (Foto: Living4media)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju