Nema ništa loše u sanjarenju, a mi maštamo da živimo u ovoj kući s aristokratskim štihom i neodoljivim vintage ugođajem.

Galerija

 

Ova kuća u Londonu ne pripada kraljevskoj obitelji, ali u njoj bismo se itekako osjećale poput prave princeze. Odiše besprijekornom vintage elegancijom, a svaki detalj privlači pažnju i pridonosi divnom ugođaju.

Kako ovaj dom najkraće opisati? Antikni engleski stil u svom najljepšem izdanju

Teško je izdvojiti najljepšu prostoriju u ovom engleskom domu, ali možemo reći da nas se posebno dojmila kupaonica uređena u bež tonovima s visokim prozorom i masivnim zavjesama. Zidovi su uljepšani ukrasnim tanjurima, a toplinu kupaonici daju i drveni detalji, uvijek dobro došli kod uređenja interijera. Visoki prozori i masivne zavjese nalaze se i u dnevnoj sobi u kojoj također prevladavaju neutralni zemljani tonovi pojačani zlatnim detaljima poput svijećnjaka i okvira za ogledalo.

Dražesna bakina kuća "dragocjenija" od bilo kakvog luksuza

U spavaćoj sobi se pak na prvi pogled ističu vintage tapete s prugama, plavo-bijeli ukrasni jastučići s velikim mašnama, a kozmetički stolić za šminkanje i uljepšavanje jednostavno je san snova. Kako ovaj dom najkraće opisati? Antikni engleski stil u svom najljepšem izdanju.

Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 3
Kuća u Londonu u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze (Foto: Living4media)