U neke interijere lako se zaljubiti na prvi pogled, a upravo nam se to dogodilo s kućom uz more koja nas je očarala na prvi pogled. O da, bila je to ljubav na prvi pogled, a kada i sami vidite o kakvoj se bajkovitoj kući radi, i vama bi se moglo dogoditi isto.

Sve u ovoj kući uz more savršeno je pogođeno, od stropa s drvenim gredama, velikih prozora s pogledom na stjenovitu obalu do pažljivo biranih detalja koji kuću na plaži čine mjestom iz snova. Obilju smirujuće bjeline koje vlada interijerom lijepi kontrast daju namještaj u sivim i plavim tonovima, kao i crni prekrivači na krevetima.

Visoki stropovi čitav prosto čine otvorenijim i prozračnijim, a elementi poput starinske kade i sanduka u spavaćoj sobi daju mu dodatan šarm i originalnost. Pletene stolice nalik onima koje koristimo na terasama i balkonima savršeno su se uklopile u interijer kuće u koju će se lako zaljubiti svatko tko voli more.

Slika nije dostupna Kakva idila! Vrtna oaza Danijele iz Koprivnice okružena je čempresima i prepuna cvijeća

Slika nije dostupna 150 metara od mora: Divna terasa s beskonačnim bazenom kod Trogira na kojoj bismo proveli cijelo ljeto

Nalazi se na obali Cape Towna u Južnoafričkoj Republici za koju su specifični veliko oblo kamenje i stijene. Pogled na tu čarobnu obalu pruža se i iz ove kuće u kojoj bismo vrlo brzo zaboravili na probleme i uživali u svakom trenutku.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju