Danijela Novak, domaćica iz Koprivnice svoju je vrtnu oazu namjestila za tople proljetne i ljetne večeri. S velike terase koja je orijentirana prema jugu, prostire se pogled na zeleno dvorište prepuno cvijeća i drveća prekrasnih boja.

Galerija Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak Vrt Danijele Novak +3 Danijelila terasa okružena je zelenilom i čempresima koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda  

Uz veliku vrtnu garnituru, terasu obitelji Novak krasi i viseća stolica na koju će svi htjeti prvi sjesti. No, moramo priznati da na terasi ima dovoljno mjesta za ovu četveročlanu obitelj i njihove goste. 

Natkrivena terasa savršena je i za boravak na njoj tijekom čestih ljetnih pljuskova, a sve što tad morate raditi je uživati u mirisu kiše i svježine.

Moj suprug i ja obožavamo uređivati svoj dom. Volimo da nam je sve lijepo i uredno, tako da možemo uživati u svakom trenu u svom domu. Cijelu terasu je uredio moj suprug, osmislio je svaku sitnicu, a na kraju smo to sve postigli zajedničkim snagama, rekla je Danijela Novak.

Vrt Danijele Novak Danijelila terasa okružena je zelenilom i čempresima koji je čuvaju od znatiželjnih pogleda (Foto: Danijela Novak)

Pomno birani detalji

Danijela je zajedničkim snagama sa suprugom izgradila funkcionalni prostor, a neutralna boja vrtne garniture divno se slaže sa zelenilom koje krasi vrt obitelji Novak. Njega oko biljaka je svakodnevna misija supružnika.

Bajkovito drveće, cvijeće u teglama od terakote i kameni putići koji vode do nekoliko kamenjara u kojima se isprepleću savršene nijanse zelene i ljubičaste boje, samo su neki od detalja koji ovaj vrt  čine toliko čudesnim.

Vrt Danijele Novak Danijelin kamenjar ispunjen je najljepšim ljubičastim cvijećem (Foto: Danijela Novak)

Danijelina oaza mira 

Danijelina oaza mira poziva na ispijanje kave i čitanje omiljene knjige na prostranim i udobnim naslonjačima, dok čempresi posađeni duž dvorišta, vrtu daju notu intime te štite od znatiželjnih pogleda susjeda.

Dok nam netko dođe u goste, svi se dive okućnici, a najljepše od svega je popiti kavicu u našoj oazi mira. Nema ljepšeg od tog osjećaja. Svaki dan održavamo, zalijevamo i s puno ljubavi brinemo o cijelom vrtu, rekla je Danijela.

Vrt Danijele Novak Natkrivena terasa na kojoj se može uživati i za vrijeme ljetnog pljuska (Foto: Danijela Novak)

Ljubav prema prirodi i uređenju interijera i eksterijera, Danijela je pretočila u dizajniranje svoje terase iz snova, a mi se samo možemo diviti njenom prekrasno uređenom dnevnom boravku u prirodi. 

Pogledajte jedno od najljepših dvorišta u Petrinji koje izgleda poput malog raja Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 16 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 19 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 3 +18 Dvorište Vesne Muže iz Petrinje jedno je od najljepših u tom kraju - 2

I dvorište je bajka! Uđite u tako lijepo uređenu kuću medicinske sestre iz okolice Ludbrega Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 12 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 9 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 7 +22 Prelijepo božićno uređenje kuće Marije Ričko iz okolice Ludbrega - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju