Na sjeverozapadu Istre u malom selu Goli Vrh smještena je ova autentična istarska dvojna kuća po imenu Villa Paradiso. Kao što joj ime govori riječ je o luksuznoj kući za odmor u rajskom okruženju predivne prirode.

Galerija Villa Paradiso kod Umaga - 10 Villa Paradiso kod Umaga - 8 Villa Paradiso kod Umaga - 9 +8 Atraktivno uređena Villa Paradiso

Okružuju je prekrasna šuma i livade, kao i čarobni vrt ispunjen cvijećem i raznim biljem u kojem možete potražiti predah od ljetnih vrućina uz čašu omiljenog napitka. Kada se temperatura u termometru podigne do nepodnošljivih granica ohladiti se možete i u privatnom bazenu.

Kuća uz more u kojoj bismo zaboravili na sve brige - 5 Želimo ostati tu: Pogledajte kuću uz more stvorenu za opuštanje i uživanje

Kuća je izgrađena u 18. stoljeću, a u potpunosti je obnovljena 2016. godine u izvornom istarskom stilu. Vila Paradiso ima 90 četvornih metara, a prostire se na ograđenom zemljištu veličine 1000 četvornih metara.

Obuhvaća dvije spavaće sobe i dnevni boravak za maksimalan smještaj pet osoba, kao i dobro opremljenu i oku atraktivnu kuhinju s blagovaonicom te kupaonicu.

Villa Paradiso kod Umaga - 7 Atraktivno uređena Villa Paradiso (Foto: Uz dopuštenje Ville Paradiso)

Tu je i šarmantna terasa sa stolom i klupama za druženje na otvorenom, kao i roštilj za pripremu jednostavnih i ukusnih jela. Na raspolaganju vam i mini spa zona u odvojenoj kućici s masažnom Whirlpool kadom u kojoj se možete opustiti na kraju dana.

Villa Luna idealna je za bijeg od ljetnih vrućina Divota! Kuća s bazenom blizu Zadra iz koje ne bismo izlazile do listopada

Villa Paradiso je jedina kuća u selu Goli Vrh, te je dio istoimenog ranča koji je otprilike sedam kilometara udaljen od Umaga. Ranč nudi mogućnost kušanja domaćih specijaliteta poput ekološkog ovčjeg sira koji se priprema po 300 godina staroj recepturi, ali i školu terapijskog, rekreativnog i profesionalnog jahanja.

Može li bolje od toga?

Dio onoga što Villa Paradiso nudi, otkrijte i u našoj fotogaleriji.

Villa Paradiso kod Umaga - 6 Villa Paradiso ima i vanjski bazen (Foto: Uz dopuštenje Ville Paradiso)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju