Ljetni mjeseci razdoblje su u kojem tražimo bilo kakav oblik osvježenja, pogotovo kada se temperature popnu iznad 30 stupnjeva Celzijevih i kada nam se čini da je svježi zrak izmišljen pojam.

Galerija Villa Luna idealna je za bijeg od ljetnih vrućina Villa Luna u Privlaci - 6 Villa Luna u Privlaci - 10 +8 Villa Luna u Privlaci

U takvim trenucima često proradi i mašta i zamišljamo se na lokacijama mnogo poželjnijima od naših radnih mjesta, domova (bez klime) i gradskog asfalta.

Jedna takva lokacija, na koju ćete možda pomisliti kada temperature počnu obarati rekorde, nalazi se u Privlaci nedaleko od Zadra. Radi se o Villi Luna, u sklopu koje se, između ostalog, nalazi i bazen.

Joe Jonas i Sophie Turner 12 spektakularnih bazena zbog kojih bismo zaboravili i na more

Sigurni smo da je mnogima od vas privlačna ideja da vas nakon buđenja samo jedna vrata dijele od bazena koji je tijekom dana odličan način osvježenje, a navečer se pretvara u savršenu lokaciju za ispijanje čaše vina dok ste zavaljeni u ležaljci.

Villa Luna u Privlaci - 12 Villa Luna u Privlaci mjesto je za odmor o kakvom maštamo (Foto: airbnb.com)

Činjenica da je vila okružena mirom i tišinom i da se nalazi dovoljno daleko od gradske vreve samo je još jedan veliki plus zbog kojeg je još idealnija lokacija za bijeg od stvarnosti, pa, sve do listopada.

U našoj galeriji zavirite u ovu vilu koju smo pronašli na internetskoj platformi za najam stanova Airbnb.

Villa Luna u Privlaci Villa Luna u Privlaci (Foto: airbnb.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju