Ako ste veliki ljubitelj klasičnih kulinarskih natjecateljskih emisija ili pak onih u kojima možete učiti o gastronomiji, onda "Cooking with Paris" nije za vas.

Galerija

Međutim, ako ste u potrazi za dobrom zabavom, onda ne smijete propustiti novi show Paris Hilton.

Slavna nasljednica napravila je svoju kulinarsku emisiju u suradnji s Netflixom u kojoj je ugostila Kim Kardashian, Nikki Glaser, Demi Lovato i svoje druge poznate prijateljice.

Cooking with Paris
Cooking with Paris (Foto: Profimedia)

Mnogim gledateljima za oko su zapela kuhinjska pomagala koja Paris koristi. Naravno, u njezinoj kuhinji ništa nije klasično niti suptilno pa tako prilikom kuhanja koristi žlice i špatule sa šljokicama, a cijela kuhinja prepuna je jednoroga i drugih blještavih ukrasa.

Tanjur za posluživanje u obliku duge (H&M Home, 60 kn)
Tanjur za posluživanje u obliku duge (H&M Home, 60 kn) (Foto: H&M)

Prema legendi, jednorozi su veličanstvena mitska bića, bijeli konji s rogom na čelu čijim tijelom teče srebrna krv. U modernoj interpretaciji i svijetu igračaka jednoroge krase samo najljepše i najblještavije nijanse iz spektra boja.

Set žlica (IKEA, 4,90 kn)
Set žlica (IKEA, 4,90 kn) (Foto: IKEA)

Paris nas je inspirirala da pronađemo pomagala u bojama jednoroga koja će vašu kuhinju pretvoriti u pravo carstvo boja i veselja, a što smo sve u pastelnim i duginim bojama odabrali za vas, provjerite u galeriji.

Multipraktik (Klarstein, 799 kn)
Multipraktik (Klarstein, 799 kn) (Foto: Klarstein)