Ako ste veliki ljubitelj klasičnih kulinarskih natjecateljskih emisija ili pak onih u kojima možete učiti o gastronomiji, onda "Cooking with Paris" nije za vas.

Međutim, ako ste u potrazi za dobrom zabavom, onda ne smijete propustiti novi show Paris Hilton.

Slavna nasljednica napravila je svoju kulinarsku emisiju u suradnji s Netflixom u kojoj je ugostila Kim Kardashian, Nikki Glaser, Demi Lovato i svoje druge poznate prijateljice.

Mnogim gledateljima za oko su zapela kuhinjska pomagala koja Paris koristi. Naravno, u njezinoj kuhinji ništa nije klasično niti suptilno pa tako prilikom kuhanja koristi žlice i špatule sa šljokicama, a cijela kuhinja prepuna je jednoroga i drugih blještavih ukrasa.

Prema legendi, jednorozi su veličanstvena mitska bića, bijeli konji s rogom na čelu čijim tijelom teče srebrna krv. U modernoj interpretaciji i svijetu igračaka jednoroge krase samo najljepše i najblještavije nijanse iz spektra boja.

Paris nas je inspirirala da pronađemo pomagala u bojama jednoroga koja će vašu kuhinju pretvoriti u pravo carstvo boja i veselja, a što smo sve u pastelnim i duginim bojama odabrali za vas, provjerite u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju