Bijele kuhinje uklapaju se u svaki dom i stil uređenja i s tom "klasičarkom" zasigurno ne možete pogriješiti. Neki se ipak odlučuju za kuhinje u sivoj boji, bilo svijetloj ili tamnijoj, a i sve je više ljubitelja crnih kuhinja.

Galerija Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 7 Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 3 Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 6 +5 Elegantni dom uređen u neodoljivom vintage stilu s puno shabby chic elemenata

No, nekako nam se čini da su kuhinje u krem nijansama ostale zapostavljene, i to potpuno neopravdano. Krem nijanse bit će sjajan izbor ako ne želite bijelu kuhinju, ali želite da bude svijetla. Uz to, izgledaju elegantno, moderno i bez problema se uklapaju u razne stilove uređenja doma.

Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 3 Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja (Foto: Living4media)

Dokazuje to i krem kuhinja elegantnog vintage dizajna s metalnim ručkama i reljefnim ormarićima. Kuhinja se savršeno uklopila u dom uređen pretežno u retro stilu s mnogo elemenata romantičnog i vedrog shabby chica.

Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 9 Elegantni dom uređen u neodoljivom vintage stilu s puno shabby chic elemenata (Foto: Living4media)

Bijeli namještaj i ljupki uzorci čine ovaj životni prostor naročito privlačnim, a jako nam se sviđa i velika bijela fotelja s dezenom u obliku crnog cvijeća koja prostoru daje dozu razigranosti. Lako se možemo zamisliti kako u njoj ispijamo kavu ili čaj i uživamo u početku dana ili večernjem opuštanju.

Kuhinja u krem boji koja može osvojiti ljubitelje i bijelih i tamnijih kuhinja - 8 Bijela fotelja s crnim cvijećem prostoru daje dozu razigranosti i dodatni šarm (Foto: Living4media)

A i krem kuhinja savršeno je mjesto za provođenje vremena u pripremanju obroka, druženju s obitelji i za svakodnevne male rituale.

Pogledajte fotografije ružičaste kuhinje visokog sjaja o kojoj se govorilo i u MasterChefu Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 6 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 1 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 4 +7 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 2

Policajka Sanja iz Slavonskog Broda za 80 eura renovirala je svoju kupaonicu, a rezultat je - paf! Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 6 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 1 +2 Policajka Sanja iz Slavonskog Broda napravila je makeover kupaonice za svega 80 eura - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju