Kandidatkinja nove sezone MasterChefa Luana Đurđević najviše voli raditi domaću tjesteninu i pripremati jela od tjestenine, a i ružičasta boja njezina je velika ljubav. Luana se tako u MasterChefu predstavila s njokama i šparogama, a otkrila je i da kod kuće ima kuhinju potpuno neuobičajene boje – roza.

Galerija Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 6 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 1 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 4 +7 Kuhanje je za Luanu antistres terapija od posla knjigovotkinje, opušta ju te obožava isprobavati nove recepte

Luanina kuhinja još je i visokog sjaja pa ružičasta boja još više dolazi do izražaja. Kandidatkinja MasterChefa Nove TV, koja je za svoje njoke i šparoge uspjela dobiti pregaču, priznaje kako održavanje ružičaste kuhinje visokog sjaja nije lako jer se vidi svaka mrlja i otisak prsta. No o takvoj kuhinji maštala je otkad je imala devet, deset godina pa, unatoč zahtjevnijem održavanju, nije požalila.

Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević uživa u svojoj ružičastoj kuhinji (Foto: Instagram Luana Đurđević)

Kuhinju čistim sredstvom za staklo i za pranje posuđa, koristim meku spužvicu da nema ogrebotina, pazim kako ju čistim, otkriva Luana Đurđević koja sa suprugom Andrejom, 11-godišnjim sinom Marvinom i sedmogodišnjim kćeri Irinom Marijom živi u Petroviji nedaleko od Umaga. Imaju i psa, mačku i kornjače te uživaju u svojoj obiteljskoj idili blizu grada, a opet dovoljno udaljeni da imaju mir.

Od djetinjstva je bila fascinirana ružičastim kuhinjama, na internetu je gledala takve kuhinje iz 1960-ih godina u nježnim pastelnim nijansama roza boje, ali nigdje ih nije uspjela vidjeti uživo.

Kada su ona i suprug prije sedam godina krenuli graditi kuću, u kojoj bi god trgovini pitala za kuhinju ružičaste boje svi su je gledali pomalo s čuđenjem jer – to ne postoji. Preostalo joj je jedino da kuhinju napravi po mjeri kod majstora koji ima boju kakvu je željela. Pronašla je jednog stolara u Istri, on je nacrtao kuhinju i po paleti boja odabrali su određenu nijansu ružičaste.

Suprugu sam odmah rekla da želim roza kuhinju i nema tu diskusije, on se morao složiti, smije se Luana. Majstoru je to bio prvi put da je radio kuhinju ružičaste boje, a kako je bio rekao, misli da nikada neće napraviti još jednu takvu. Luana nije ni znala kako će kuhinja točno izgledati dok je nisu počeli montirati u njihovoj kući.

Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 4 Šarmantni dom kandidatkinje MasterChefa Luane Đurđević iz Umaga (Foto: Luana Đurđević)

Bila sam na poslu i suprug mi je poslao fotografije dok se kuhinja montirala. Kad sam ju vidjela skoro sam počela plakati od sreće, prisjetila se Luana čija kuhinja zapravo ne čudi nikoga tko je poznaje jer savršeno odgovara njezinu karakteru. Svi znaju da je velika ljubiteljica ružičaste boje, nosi i ružičastu odjeću, a po prirodi je vesela, vedra i otkačena.

Odijevam se u ružičasto, ne pratim modu, pratim sebe, ističe. Poseban je gušt, dodaje, kuhati u ružičastoj kuhinji. Za nju je kuhanje antistres terapija od posla knjigovotkinje, opušta ju te obožava isprobavati nove recepte i eksperimentirati. Njezina djeca posebno vole tjesteninu i slatko, pa svome sinu svaki dan ujutro i za školu priprema crostatine, odnosno prhko tijesto s čokoladnim namazom, dok kći voli mamine kroasane.

Luana Đurđević u MasterChefu je pripremala šparoge i njoke Luana Đurđević za svoje šparoge i njoke u MasterChefu dobila je pregaču (Foto: PR Nova TV)

Volim raditi tjesteninu, punjene raviole, njoke, pa kad su mi u MasterChefu rekli da moram prezentirati nešto svoje odmah sam se odlučila za njoke, otkriva Luana koju su njezini bližnji uspjeli nagovoriti da se prijavi u MasterChef, iako se ona isprva nije vidjela u tom kulinarskom showu.

Dosta sam samokritična, možda mi MasterChef pomogne da budem manje samokritična i dobijem samopouzdanje. Moram još puno, puno toga naučiti u kuhinji, kaže Luana Đurđević iz Umaga.

Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja - 5 Kandidatkinja MasterChefa Luana Đurđević u svojoj kući ima ružičastu kuhinju visokog sjaja (Foto: Luana Đurđević)

Famozna! Kuća u Koprivnici u kojoj su cigleni zid i crna kuhinja rađena po mjeri glavne zvijezde Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 7 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 2 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 1 +8 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 4

Kupaonica je čisti glamur: Oduševila nas je Marinina prekrasna kuća nedaleko od Slavonskog Broda Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 3 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 10 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 8 +20 Prekrasna kuća s glamuroznom kupaonicom blizu Slavonskog Broda - 21

Kupaonica Gabrijele iz Siska s terrazzo pločicama i crnim radijatorom mnoge je oduševila Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 6 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 2 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 3 +4 Gabrijela Vidaković iz Siska uredila je svoju kupaonicu u kombinaciji terrazzo pločica i drveta - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju