Tražite li ideje za uređenje vlastite kuhinje ili jednostavno želite gledati nešto ugodno oku, svakako pogledajte kako su vlasnici kuće u engleskom Sussexu uredili svoju kuhinju u savršenoj kombinaciji modernog i retro stila.

Galerija Kuhinja s elementima u pastelnoj boji i savršenoj kombinaciji modernog i retro stila Kuhinja s elementima u pastelnoj boji i savršenoj kombinaciji modernog i retro stila - 1 Kuhinja s elementima u pastelnoj boji i savršenoj kombinaciji modernog i retro stila - 2 +1 Vlasnici kuće u engleskom Sussexu uredili su svoju kuhinju u savršenoj kombinaciji modernog i retro stila

Engleski stil uređenja interijera nekad možda djeluje hladno i previše ozbiljno, ali ova kuhinja u Sussexu potpuna je suprotnost. U njoj je sve uređeno s puno šarma čemu pridonose i retro detalji poput hladnjaka u pastelno zelenoj boji i ružičastih stolaca. Visoki barski stolci izrađeni su u kombinaciji drvenog djela za sjedenje i metalnih "nogu" u jarkoj žutoj boji.

Kuhinja s elementima u pastelnoj boji i savršenoj kombinaciji modernog i retro stila - 4 Vlasnici kuće u engleskom Sussexu uredili su svoju kuhinju u savršenoj kombinaciji modernog i retro stila (Foto: Living4media)

Kuhinjski elementi u svijetlosivoj boji prostoru daju dašak elegancije, a posebno nam se sviđa dio sa štednjakom iznad kojeg se nalazi ukrasna polica. Zgodan je i šank djelomično izrađen od drva, stvoren za jutarnje ispijanje kave i doručak.

Slatki detalji poput malog ogledala u obliku sunca, narančaste kutije za kruh te cvijeća i začinskog bilja daju ovoj kuhinji dušu i ljupkost. Jasno je da je svaki detalj biran pažljivo i s namjerom da prostor učini još ljepšim i šarmantnijim.

Kuhinja s elementima u pastelnoj boji i savršenoj kombinaciji modernog i retro stila - 1 Retro detalji poput hladnjaka u pastelno zelenoj boji i ružičastih stolaca kuhinji daju poseban šarm (Foto: Living4media)

U kuhinji je i obilje prirodne svjetlosti zahvaljujući staklenim vratima s drevnim okvirom koja vode u vrt, a pogled na zelenilo boravak u ovoj krasnoj kuhinji čini još ugodnijim.

Famozna! Kuća u Koprivnici u kojoj su cigleni zid i crna kuhinja rađena po mjeri glavne zvijezde Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 7 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 2 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 1 +8 Danijela Novak iz Koprivnice uredila je svoju kuću kao predivan open space s ciglenim zidovima i crnom kuhinjom - 4

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju