Minnie Mouse doživjela je pravi mali makeover. Za to je zaslužna 30-ta godišnjica otvaranja pariškog Disneylanda koji je ovim povodom zadužio britansku dizajnericu Stellu McCartney da za Minnie napravi novu opravu.

Umjesto standardne haljinice s točkicama, Minnie sada nosi odijelo. Otkrile su to prve fotografije makeovera koje je objavio Disneyland. Kompletan dizajn nove oprave bit će objavljen u ožujku jer je povod ovoj maloj modnoj promjeni bilo i obilježavanje Mjeseca povijesti žena.

Minnie oduvijek ima posebno mjesto u mom srcu. Dijelimo iste vrijednosti i ono što najviše volim kod nje jest to da je ona personifikacija sreće i autentičnosti, a ima i tako dobar stil, kazala je Stella.

Dizajnerica se nada da će i Minnie postati simbol napretka i osnaživanja novih generacija žena.

Plavo odijelo s crnim točkicama i leptir-mašnom umjesto sa štiklama Minnie sada nosi s udobnim tenisicama. I dok se nekima sviđa njezin novi stajling, na društvenim mrežama skupio se i poveći broj kritičara njezinog novog odijela.

Potonji mogu biti na miru jer je ova promjena privremena - Minnie će se u novoj opravi moći vidjeti samo u pariškom Disneylandu tijekom obilježavanja velike godišnjice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju