Adriana Ćaleta-Car uživa u Lyonu provodeći vrijeme sa svoja dva sina, a fotografije zajedničkih trenutaka redovito objavljuje i na svom profilu na Instagramu.

Zaljubljenice u modu pritom uživaju u njezinim odjevnim kombinacijama, a svidjelo im se i izdanje s posljednje objavljene fotografije.

Na njoj Adriana nosi savršenu jesensku ležernu kombinaciju koja je kao stvorena za izlazak u šetnju s djecom.

Gornji dio kombinacije čini sivi sako na pruge ispod kojeg nosi sivu majicu, dok je donji dio kombinacije sastavljen od crnih hlača širokih nogavica u kombinaciji s udobnim tenisicama.

Modni detalj koji je proljepšao modnu kombinaciju jest torbica modne kuće Chanel. Radi se o kultnoj torbici koju lijepa pravnica redovito dodaje u svoje kombinacije.

Prošivena box-torbica od janjeće kože ima dugu ručku napravljenu od kombinacije kože i metala. Na prednjem dijelu ima prepoznatljivi logo modne kuće Chanel.

Nekoliko izdanja koje je Adriana uljepšala tom torbicom pogledajte u nastavku.


Adriana Ćaleta-Car: Mini haljina od čipke i svile za sinovo krštenje Adriana Ćaleta-Car Haljina brenda Zimmermann Haljina brenda Zimmermann +0 Haljina brenda Zimmermann

Adriana Ćaleta-Car: Predobre čizme uz koje svaka jesenska kombinacija izgleda tako šik Adriana Ćaleta-Car +0 Čizme modne kuće Miu Miu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju