Kada su u pitanju lakovi za nokte, opcija je gotovo pa bezbroj. Bez obzira na to volite li svijetle, tamne, odvažne ili nude boje, sigurno postoji lak koji će vam odgovarati.

Galerija Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn OPI (Lincoln Park After Dark), 99 kn Revlon (Cherries In The Snow), 45,90 kn +6 NARS (Orgasm), 16 funti (138,03 kn)

Međutim, bez obzira na trenutačne trendove, godišnja doba, popularne boje i godine koje prolaze, postoje neki lakovi, odnosno nijanse koje su uvijek popularne. Radi se o lakovima za nokte koji su si osigurali status klasika i žene ih uvijek rado biraju jer znaju da s njima ne mogu pogriješiti.

Među njima je, primjerice, lak za nokteChanel Rouge Noir, koji će u povijesti, između ostalog, ostati upamćen kao lak koji je u kultnom filmu Pulp Fiction nosila Uma Thurman, a onda i Madonna u glazbenom spotu za pjesmu Take a Bow.

Chanel (Rouge Noir), 211 kn Chanel (Rouge Noir), 211 kn (Foto: chanel.com)

Nijansa laka za nokte Essie naziva Ballet Slippers toliko je popularna da je biraju čak i kraljica Elizabeta i vojvotkinja Catherine Middleton, a Revlonov lak za nokte Cherries in the Snow svijetu je predstavljen 1932. godine i bio je prvi crveni lak za nokte.

Christian Louboutin (Rouge Louboutin), 50 dolara (335,28 kn) Christian Louboutin (Rouge Louboutin), 50 dolara (335,28 kn) (Foto: Christian Louboutin)

Predstavnike među klasicima ima i Dior sa svojom kultnom crvenom nijansom 999.

U našoj galeriji pogledajte ove, ali i druge lakove za nokte koji su tijekom godina stekli kultni status.

Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn (Foto: essie.com)


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju