Zašto težiti tome da se uklopite ako ste rođeni da se ističete? Zasigurno ste već čuli za Morphe brand koji ima gotovo kultni status u beauty krugovima. Ako se i ne krećete u njima, onda ste barem jedanput vidjeli svoju omiljenu make up vizažisticu kako na društvenim mrežama spominje ili koristi ove popularne make up proizvode. Morphe proizvode možete isprobati i u Hrvatskoj zahvaljujući Douglas parfumerijama!

Mnogo je razloga zbog kojih Morphe uživa tako veliku popularnost. Brand je lansiran 2008. godine u krugu artista i influencera iz Los Angelesa i počeo je s ponudom profesionalnih no cjenovno pristupačnih kistova za šminkanje – no nije se na tome i zaustavio. Bogatstvo boja prizivalo je na dodatno stvaranje. Tako su kreirane palete sjenila za oči, ruževi za usne i ostali must have beauty proizvodi. Brand potiče raznolikost, kreativnost i stvaralaštvo, a njegova linija proizvoda nadahnuta je bojama strasti te stvorena da se ističe i „ne uklapa u masu i stereotipe“ . U nastavku vam donosimo top 5 proizvoda koje jednostavno morate isprobati!

Za dobar make up look itekako su zaslužni kistovi koji su zapravo glavni alat za nanošenje beauty proizvoda, kao i za stvaranje savršenog izgleda. Eye Obsessed Eye Brush Set - Set kistova (215,00 kn) sadrži 12 kistova za lice koji izazivaju opsjednutost. Od nanošenja, sjenčanja, blendanja do miješanja sjenila – ovi kistovi su apsolutni must-have za svakog ljubitelja make up-a.

PR PR (Foto: PR)

Kada su sjenila za oči u pitanju, idealna je The Jaclyn Hill Eyeshadow Palette - Paleta sjenila (319,00 kn) jer sjenila pružaju odličnu pigmentaciju i nevjerojatnu aplikaciju. Prilikom kreiranja palete koja sadrži 35 sjenila, Jaclyn Hill je mislila na sve – sjenila je osmislila, formulirala, testirala i tako dotjerala do savršenstva. Paleta sadrži mat, svjetlucave i satenske boje – jer djevojke (i dečki) moraju imati više mogućnosti na raspolaganju.

PR PR (Foto: PR)

Nakon nanošenja sjenila, kako bi upotpunili make up look, stavljamo naglasak na trepavice. Uz Make It Big Volumizing Mascara - Maskara za volumen (7.5 g, 105,00 kn) vaše će oči postati zanosne. Ova maskara produžuje vaše trepavice i ono najvažnije - ne trusi se. Ako ste u potrazi za savršenom maskarom koja se nanosi s lakoćom i pritom stvara wow efekt, na pravom ste mjestu.

PR PR (Foto: PR)

Užurbani ritam svakodnevice zahtijeva i puder koji traje i do 12 sati, prikriva nedostatke te istovremeno dubinski hidratizira i hrani kožu. Ne govorimo o nemogućoj misiji, već o Filter Effect Soft Focus Foundation - tekućem puderu (28 ml, 175,00 kn). Uistinu najbolji filter kojeg ćete ikad koristiti. Među posljednjim, ali nikako ne manje važnim beauty koracima je sjajilo za usne koje stvara osjećaj samouvjerenosti. Obožavat ćete Morphe Lip Gloss - sjajilo za usne (4.5 ml, 84,90 kn) kremaste teksture jer se ne lijepi i ostavlja svjetlucavi sjaj.

PR PR (Foto: PR)

Potražite ove kultne proizvode već danas ekskluzivno na douglas.hr i probudite svoju kreativnost uz Morphe beauty proizvode.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju