U svijetu ljepote rijetki su proizvodi koji imaju toliko bitno mjesto u kozmetičkoj torbici kao ruževi za usne.

Galerija Imate li već svoj omiljeni ruž za usne? Christian Dior (nijansa 999) Mac (nijansa Ruby Woo) +7 Armani (nijansa 400)

Ruž za usne simbol je ženstvenosti i moćan proizvod koji, kada je dobro iskorišten, može transformirati cijeli izgled. Desetljećima razni bredovi prate trendove i nude cijelu paletu ruževa u raznim nijansama. Međutim, unatoč gomili opcija dostupnih na tržištu, postoje neke univerzalne nijanse, odnosno ruževi kojima se žene uvijek vraćaju jer izgledaju odlično.

Naravno, nezaobilazni su crveni ruževi koji u svijetu ljepote imaju status superjunaka. Tu su i nude ruževi idealni za nošenje od jutra do mraka. U našoj galeriji izdvojili smo ruževe koji su zaradili kultni status, a koji dolaze u nijasama koje će žene uvijek voljeti, bez obzira na trendove.

Jedan od tih ruževa je Revlonov Fire &Ice ruž za usne. Prva Fire&Ice kampanja pokrenuta je 1952. godine i već tada žene su se zaljubile u ovu nijansu koju vole i danas.

Revlon (nijansa Fire & Ice) Revlon (nijansa Fire & Ice) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Godine 1953. Christian Dior stvorio je dva "savršena crvena ruža" za modne piste. Radilo se o nijansama 9 i 99, a više od pola stoljeća kasnije u ponudi je nijansa 999, jednako bogata crvena i kultna mješavina te dvije nijanse.

Svoje mjesto među klasicima ima i Macov Ruby Woo ruž čija hladna crvena nijansa laska gotovo svima.

Mac (nijansa Ruby Woo) Mac (nijansa Ruby Woo) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Tom Ford je svoje mjesto među klasicima zaradio zahvaljujući ružu za usne u nijansi Bruised Plum kojem se tepa da je jedan od najboljih ljubičastih ruževa ikad proizvedenih.

Mat ruž za usne Giorgio Armani, nijansa 400 , poznat je jednostavno i kao Armani crveni ruž, a radi se o bogatom ružu koji je savršena ravnoteža između hladnog i toplog i klasiku koji je idealan izbor ako u svoj izgled želite udahnuti dašak starog Hollywooda.

Svog predstavnika među kultnim klasicima ima i modna kuća Chanel. Chanel Rouge Coco u nijasni 54 Boy je savršen nude ruž koji ćete odmah poželjeti u svojoj kozmetičkoj torbici.

Chanel Rouge Coco (nijansa 54 Boy) Chanel Rouge Coco (nijansa 54 Boy) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Modna kuća Yves Saint Laurent je 1979. godine predstavila Rouge Pur Lipstick No. 19, ruž u boji fuksije sa zadivljujućom satenskom završnicom koji je i danas bestseler.

Svoje mjesto na ovom popisu zaslužio je i Lorealov Paris Colour Riche Lipcolour ruž, i to nijansa Fairest Nude koja pristaje svima, a sa sobom donosi dozu blistavosti.

Kada je u pitanju brend Charlotte Tilbury, čini se kao da svaki proizvod koji izbace vrlo brzo stekne kultni status. Mnogima omiljeni Chartlotte Tilbury proizvod je njihov ruž Matte Revolution Lipstick, nijansa Pillow Talk. Radi se o ružu stvorenom za svaki dan koji ima vojsku obožavateljica.

I na kraju ćemo spomenuti jedan od Max Factorovih besteselera, ruž Colour Elixir Lipstick u nijansi Simply Nude koji redovito osvaja ljubiteljice nježnih nijansi, stvorenih za svaki dan.

Omiljeni oduvijek i zauvijek: 10 kultnih lakova za nokte koji pobjeđuju sve trendove Essie (Ballet Slippers), 68,60 kn OPI (Lincoln Park After Dark), 99 kn Revlon (Cherries In The Snow), 45,90 kn +6 NARS (Orgasm), 16 funti (138,03 kn)

U našoj galeriji pogledajte spomenute ruževe za usne koji za mnoge imaju ikonski status.

L’Oréal Paris Colour Riche Lipcolour (nijansa Fairest Nude) L’Oréal Paris Colour Riche Lipcolour (nijansa Fairest Nude) (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju