Ako želite vizualno povećati usne, u tome vam mogu pomoći kozmetički proizvodi poput sjajila.

Galerija NYX, 2,75 dolara (18 kn) MAC, 22 dolara (144,16 kn) Essence (Pink Panda), 19,90 kn +4 Barry M (pinkpanda.hr), 66,99 kn

Kod kupnje ovih proizvoda bitno je znati da svačije usne različito reagiraju na određene sastojke, tako da nešto što jednoj osobi odgovara ne mora odgovarati drugoj. Vi ćete sami najbolje procijeniti odgovara li vam određeni proizvod.

A kada pronađete idealnu opciju, za najbolji dojam nemojte pretjerivati.

Način na koji ova sjajila djeluju na vaše usne poprilično je prirodan. Pomalo iritantan osjećaj koji se može pojaviti nakon što ih nanesete zapravo je posljedica djelovanja prirodnih sastojaka kao što su cimet i mentol. Ti sastojci mogu uzrokovati blago peckanje i usput pomažu vašim usnama da dobiju na volumenu.

Vjerojatno ste nekad primijetili i da primjerice jako začinjena hrana može iziritirati vaše usne, koje zatim malo nabubre. Na isti način djeluju i ova sjajila, čiji sastojci uzrokuju reakciju zbog koje vaše usne dobiju privremenu puninu jer kada ih nanesete na usne, iritacija dovodi do pojave krvi na površini kože, a rezultat je blago, prolazno "oticanje" usana.

Pogledajte i odličan trik vizažista za savršene obrve.

Dior, 34 dolara (222,79 kn) Dior, 34 dolara (222,79 kn) (Foto: Dior)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju