Ruž i olovka za usne Pillow Talk Charlotte Tilbury stekli su kultni status među damama diljem svijeta iako su na tržištu prisutni tek nekoliko godina. Razlog za to skriva se u savršenoj kombinaciji "nude" i ružičaste nijanse koja stvara iluziju većih usana, a koja odlično pristaje ženama svih puti.

Galerija Nijansa Pillow Talk Charlotte Tilbury pristaje svim putima Ruž i olovka za usne Pillow Talk Charlotte Tilbury - 2 Ruž i olovka za usne Pillow Talk Charlotte Tilbury - 3 +3 Penelope Cruz

Ne čudi stoga što su je prigrlile i brojne dame iz javnog života. Tu je nijansu za svoj vjenčani dan odabrala Amal Clooney, koja je velika ljubiteljica Pillow Talka, kao i Poppy Delevingne. Na crvenom tepihu rado je nose i Alexa Chung, Penelope Cruz, Emma Roberts i Amy Adams.

Charlotte Tilbury 2013. godine na tržište je prvo izbacila olovku za usne u ovoj nijansi, a nakon toga i ruž, kao i sjenilo za oči, rumenilo te druge popularne komade dekorativne kozmetike.

Kišni i vjetroviti dani zaslužuju crveni ruž 10 crvenih ruževa dovoljno snažnih da razbiju svako sivilo

Sve je započelo snom. Htjela sam stvoriti savršenu nijansu nudea i ružičaste koju sam inače samostalno ručno miješala. Htjela sam stvoriti boju koja će pristajati svima, priznala je beauty dizajnerica u jednom od intervjua.

Valja znati da je efekt većih usana izraženiji ako se prije nanošenja ruža usne obrube olovkom Pillow Talk. Da je u pitanju uistinu popularan proizvod, svjedoči i činjenica kako se svake dvije minute proda jedna olovka negdje u svijetu.

Ruž se može kupiti preko interneta po cijeni od 34 američka dolara, odnosno oko 225 kuna, dok je cijena olovke oko 145 kuna.

Pogledajte i:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju