Ruž i olovka za usne Pillow Talk Charlotte Tilbury stekli su kultni status među damama diljem svijeta iako su na tržištu prisutni tek desetak godina. Razlog za to skriva se u savršenoj kombinaciji "nude" i ružičaste nijanse koja stvara iluziju većih usana, a koja odlično pristaje ženama svih puti.

Galerija Nijansa Pillow Talk Charlotte Tilbury pristaje svim putima Charlotte Tilbury Pillow Talk Orginal, 36 eura Olovka za usne Charlotte Tilbury Pillow Talk, 26 eura +3 Penelope Cruz

Ne čudi stoga što su je prigrlile i brojne dame iz javnog života. Tu je nijansu za svoj vjenčani dan odabrala Amal Clooney, koja je velika ljubiteljica Pillow Talka, kao i Poppy Delevingne. Na crvenom tepihu rado je nose i Alexa Chung, Penelope Cruz, Emma Roberts i Amy Adams.

Penelope Cruz Penelope Cruz (Foto: Profimedia)

Charlotte Tilbury 2013. godine na tržište je prvo izbacila olovku za usne u ovoj nijansi, a nakon toga i ruž, kao i sjenilo za oči, rumenilo i druge popularne komade dekorativne kozmetike.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Orginal, 36 eura Charlotte Tilbury Pillow Talk Orginal, 36 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Sve je započelo snom. Htjela sam stvoriti savršenu nijansu nudea i ružičaste koju sam inače samostalno ručno miješala. Htjela sam stvoriti boju koja će pristajati svima, priznala je beauty-dizajnerica u jednom od intervjua.

Valja znati da je efekt većih usana izraženiji ako se prije nanošenja ruža usne obrube olovkom Pillow Talk.

Olovka za usne Charlotte Tilbury Pillow Talk, 26 eura Olovka za usne Charlotte Tilbury Pillow Talk, 26 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Da su u pitanju uistinu popularni proizvodi, svjedoči i činjenica kako se u svijetu svakih deset sekundi proda jedan proizvod Pillow Talk. Svake dvije minute proda se jedan ruž.

Ruž se može kupiti preko interneta po cijeni od 36 eura, a cijena olovke je 26 eura. Postoji i set Pillow Talk koji sadrži ruž i olovku, a cijena mu je 55 eura.

Kultni klasici: Deset crvenih ruževa kojima se žene uvijek vraćaju Crveni ruž je klasik iz kozmetičke torbice Dior Rouge Dior (999) Chanel Rouge Allure Luminous Intense Lip Color (99 Pirate) +8 Giorgio Armani Beauty Rouge d'Armani Lipstick (400)

Nude ruževi za svaki dan i najglamuroznije večeri Chanel Rouge Allure Velvet Luminous Matte Lip Colour (Intemporelle) L’Oréal Paris Color Riche Free the Nudes (505 Nu Resilient) Maybelline Color Sensational (222 Flush Punch) +7 Naj Oleari Cachemire Matte Lip Stylo (Nijansa 03)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju