Sunce, more, sol u kosi, miris borova i kreme za sunčanje… Jedino što nam stvarno treba za ovu uživanciju je kupaći kostim. Iz sezone u sezonu stižu nam novi trendi modeli koji zatim dominiraju na plažama diljem svijeta.

Galerija Trudna Rihanna u šljokičastom bikiniju Tina Kunakey Emily Ratajkowski +3 Ashley Graham

Jednodijelni badić, bikini, trikini, monokini, bandeau bikini bez naramenica, cut out modeli s izrezima - nema čega nema u ponudi raznih brendova.

I dok mnoge dame vole eksperimentirati s novim modelima, jedna skupina žena ipak preferira stari klasik.

Tina Kunakey Tina Kunakey (Foto: Profimedia)

U pitanju su trudnice, a s obzirom na to da je njima udobnost uvijek na prvom mjestu većina ih se odlučuje za jednostavne bikinije. Tako se barem čini kada pogledamo kakve su kupaće kostime nosile slavne trudnice.

Ashley Graham Ashley Graham (Foto: Profimedia)

I dok su u prvim mjesecima blaženog stanja još i bile sklone jednodijelnim modelima, u visokoj trudnoći bez iznimke su bile vjerne dvodijelnim kupaćim kostimima tj. klasičnim bikinijima.

Nije to nikakvo iznenađenje ako uzmemo u obzir da je to uistinu najudobniji model koji je ujedno i najlakše odjenuti, ne stišće trbuščić te dozvoljava nesmetano kretanje.

Zavirite u galeriju i provjerite kakve su modele bikinija nosile slavne trudnice.

Camila Coelho Camila Coelho (Foto: Profimedia)

Bravo, dosta je skrivanja! Slavne žene koje odbijaju kamuflirati šlaufiće i celulit na plaži Ashley Graham Ashley Graham Ashley Graham +7 Manekenka Tabria Majors

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju