Odabir kupaćeg kostima za velike grudi ne mora biti noćna mora, ako prilikom kupovine pripazite na nekoliko detalja. A koji su najzahvalniji modeli, zna dizajner Aleksandar Šekuljica iz ELFS-a

Postoje dvije skupine žena s bujnijim poprsjem: one koje ga žele istaknuti i one koje ga žele sakriti. Prema tome, kod odabira kupaćeg kostima postoje i dvije vrste problema: kako pronaći odgovarajući model koji će istaknuti odnosno onaj koji će sakriti grudi, na početku nam objašnjava Aleksandar Šekuljica.

 

1. JEDAN MODEL ZAMIJENIO JE SVE OSTALE

Bez obzira na bujnije poprsje sve je dozvoljeno - cijeli vatromet boja pa sve do jednobojnih i monokromatskih modela

--dizajner Aleksandar Šekuljica

Najveći trend ove sezone definitivno su jednodijelni badići tako da sve muke s odabirom košarica i slično "padaju u vodu". Najjednostavniji modeli poput onog iz kultnog Baywatcha najtraženiji su komadi ovoga ljeta, govori dizajner.

No, ako se ipak bolje osjećate u dvodijelnim kostimima, birajte sportske grudnjake sa "zipom" jer tako možete same regulirati dubinu grudnjaka, zatim košarice sa širom potporom ispod grudi ili one s bogato ukrašene, a u obzir dolaze i moderne "bandeau" varijante, ako imaju naramenice i žicu u grudnjaku za dodatnu podršku.

 

2. NEMOJTE SE BOJATI BOJA I UZORAKA

Aleksandar podsjeća i na možda najvažniji ljetni trend – nosite ono u čemu se dobro osjećate, modele koji vas zabavaljaju i opuštaju.

Bez obzira na bujnije poprsje sve je dozvoljeno – cijeli vatromet boja pa sve do jednobojnih i monokromatskih modela
, govori.

Najjednostavniji modeli poput onog iz kultnog Baywatcha najtraženiji su komadi ovoga ljeta

--dizajner Aleksandar Šekuljica

Želite li baš "igrati po pravilima", najbolje će vam pristajati jednodijelni kupaći kostimi kojima je gornji dio u jednoj, tamnijoj boji, a donji ukrašen maštovitim printom. Tako ćete skrenuti pažnju s grudi na srednji dio tijela i vizualno napraviti ravnotežu.

Ako birate do vrata zatvoren model, pripazite da je predio dekoltea prekriven prozirnim materijalom da se grudi ne bi činile još većima.

 

3. TRENDI SPORTSKI GRUDNJAK

Trenutno su jako popularni dvodijelni kupaći kostimi, s gornjim dijelom koji izgleda kao sportski grudnjak. A Aleksandra smo upitali jesu li takvi modeli preporučjivi za žene s većim grudima:

To je individualno. Kako se žena osjeća u takvom badiću, automatski će tako i izgledati
, za kraj govori dizajner.

U nastavku možete pročitati i 10 rečenica koje pomisli svaka žena kad kupuje kupaći kostim. U nekima ćete se sigurno prepoznati, a najljepše modele kupaćih kostima za velike grudi pogledajte u galeriji

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju