Kakav prizor na bajkovitima slapovima Krke! Lijepe djevojke sa svih strana svijeta ovaj su vikend ispod slapova Nacionalnog parka Krka potražile spas od vrućina, a posebno se istaknula jedna kupačica koju bi poželjela svaka plaža na svijetu

Lijepe djevojke okupirale su slapove Krke i osvježenje od visokih ljetnih temperatura našle u kristalno bistroj vodi rijeke Krke. Pažnju je posebno privukla jedna zgodna kupačica koja je spremno pozirala fotoaparatu, kao da cijeli svijet poziva da dođe vidjeti ovaj hrvatski dragulj.

Odjevena u bikini plavog gornjeg dijela i šarenog donjeg dijela, sa širokim osmijehom na licu svima je dala do znanja koliko uživa na ovom predivnom mjestu. I druge ljepotice na najjače guštaju u osvježavajućoj Krki, a kako se provode pogledajte u foto galeriji. Pogledajte i fotografiju boginje s Krke dostojnu 650.000 lajkova.

Nacionalni park Krka bilježi porast od 10 posto posjetitelja u odnosu na prošlu sezonu. Već lani srušio je rekord te je prvi put u 30 godina postojanja Nacionalni park Krka posjetilo preko 900.000 gostiju. Ove godine, sigurni smo, brojka će ići preko – milijun!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju