Najdraže godišnje doba uvuklo se u svaki aspekt našeg života. Sunce, more, pijesak te plodovi zemlje koji nam služe kao najslađe osvježenje paket su zbog kojega baš volimo ljeto i sve što ono sa sobom donosi.

Galerija Tepih u obliku lubenice s AliExpressa Tepih u obliku lubenice s AliExpressa Tepih u obliku lubenice s AliExpressa +2 AliExpress, 21,34 eura

Osvježavajući okus i fotogenični izgled stavili su lubenicu na popis najpopularnijih ljetnih motiva pa ju možemo vidjeti na napuhancima, ručnicima za plažu, kao print na odjeći i torbama za plažu, ili na dodatcima za dom.

Baš su takvim motiva prepune i trgovine, a posebno one internetske. AliExpress definitivno je jedna od popularnijih, što uopće ne čudi s obzirom na to da ondje možemo pronaći baš sve – od igle do lokomotive, a cijene su uglavnom prihvatljive.

Tepih u obliku lubenice s AliExpressa AliExpress, 21,34 eura (Foto: AliExpress)

Ako ovoga ljeta u svoj dom želite unijeti malo ljetnog šarenila, svidjet će vam se mekani, slatki i tako efektni tepih za kupaonicu u obliku lubenice. Dolazi u nježnoj ružičastoj boji, ima čak i koštice, rub je zeleni, a posebno je sladak zbog detalja koji izgleda kao da ga je netko gricnuo. 

Osim estetike, služi i protiv klizanja, a zadovoljni korisnici govore da je omjer cijene i kvalitete odličan. Izrađen je od kvalitetnog materijala, može se oprati u perlici rublja, a čak i nakon više pranja izgleda kao nov.

Tepih u obliku lubenice s AliExpressa AliExpress, 21,34 eura (Foto: AliExpress)

Možete ga koristiti i u drugim prostorijama u domu, a klinci će sigurno biti oduševljeni i poželjeti ga i u svojoj sobi.

Ako vam se svidio ovaj efektni ljetni tepih možete ga pronaći na stranicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 21,34 eura.

Tepih u obliku lubenice s AliExpressa AliExpress, 21,34 eura (Foto: AliExpress)

Šalice s motivom lubenice stvarno su preslatke Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa +1 Šalica s motivom lubenice s AliExpressa

Pletena torba u obliku školjke s AliExpressa ima i ime koje je pravi adut - Bali Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa Torba u obliku školjke s AliExpressa +5 Torba u obliku školjke s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju