Kada je u pitanju voće, lubenica je kraljica ljeta. Osim što ima visok udio vode, lubenica je ukusna, sočna i lagana pa je idealan desert na ljetnim vrućinama. Također sadrži mnogo vitamina pa u njoj slobodno možemo uživati.

Galerija Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa Šalica s motivom lubenice s AliExpressa +1 AliExpress, 24 eura

I sve ju je to stavilo na popis omiljenih ljetnih namirnica. Prirodni sokovi, kokteli, sladoledi i voćne salate samo su neki od načina na koje možemo konzumirati omiljeno ljetno osvježenje.

Osvježavajući okus i fotogenični izgled stavili su je na popis najpopularnijih ljetnih motiva pa lubenicu viđamo na napuhancima, ručnicima za plažu, kao print na odjeći i torbama za plažu, ili na dodatcima za dom.

Internetske trgovine, poput AliExpressa, prepune su kreativnih, a istovremeno prihvatljivih rješenja kojima možemo urediti svoj dom.

Šalica s motivom lubenice s AliExpressa AliExpress, 24 eura (Foto: AliExpress)

Ako imate prijateljicu koja baš voli ovo voće, ili jednostavno želite upotpuniti svoju ljetnu kolekciju, simpatična šalica s motivom lubenice mogla bi vas osvojiti na prvi pogled.

Slatka šalica savršena je za kavu, sladoled ili voćnu salatu, a roditelji kažu da su odlične i za klince koji, primjerice, ne žele popiti malo mlijeka ili pojesti zdrave zobene pahuljice za doručak.

Šalica s motivom lubenice s AliExpressa AliExpress, 24 eura (Foto: AliExpress)

Možete birati šalicu u žutoj ili crvenoj boji, ručno su izrađene od keramike, a zadovoljni korisnici napominju da ih možete oprati i u perilici posuđa.

Ako šalicu s motivom želite dodati u svoju ljetnu kolekciju, možete je pronaći na strnicama AliExpressa, a za jedan primjerak treba izdvojiti 24 eura.

Šalica s motivom lubenice s AliExpressa AliExpress, 24 eura (Foto: AliExpress)

Šalica u obliku kaktusa oduševit će ljubiteljice ove popularne biljke Šalica u obliku kaktusa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa +1 Šalica u obliku kaktusa s Aliexpressa

Šalica u obliku jagode savršena je za proljetnu kavu na suncu Šalica u obliku jagode s AliExpressa AliExpress, 9,28 EUR Šalica u obliku jagode s AliExpressa +2 Šalica u obliku jagode s AliExpressa

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju