Na policama trgovina potražite limitirano izdanje, a od svake kupljene boce Zvijezda će odvojiti dio prihoda.

Prijateljstvo osoba sa sindromom Down i Zvijezde gradi se već šestu godinu zaredom, a ovih blagdana nastavlja se suradnjom koja uključuje i potrošače. Na policama trgovina do 31. prosinca potražite Zvijezda suncokretovo ulje s limitiranom etiketom, a Zvijezda će od svake kupljene boce izdvojiti 20 lipa za Hrvatsku zajednicu za Down sindrom.

PR PR (Foto: PR)

Hrvatska zajednica za sindrom Down krovna je organizacija koja okuplja osam hrvatskih Udruga za sindrom Down, a kroz niz aktivnosti poput tečajeva, predavanja, radionica, savjetovanja, terapija i raznih projekata nastoji promovirati integraciju, jednakost i pravo izbora za osobe suncokrete.

Ovogodišnje novo, limitirano pakiranje ulja koje već desetljećima čini neizostavni dio svakog kućanstva i koje je više godina za redom proglašeno najsnažnijim domaćim brendom prema istraživanju Ipsos Puls – BRANDScore oslikao je jedan od korisnika udruge.

- Zvijezdina donacija svake nas godine posebno obraduje. Posao koji radimo kako bismo poboljšali kvalitetu života naših malih i velikih suncokreta zahtjeva djelovanje na brojnim područjima - kako u sferi zdravstva i obrazovanja, tako i na području socijalne zaštite i zapošljavanja. Brinemo o oko 500 korisnika, i bez donacija poput ove, senzibilizirati javnost za potrebe osoba sa sindromom Down bilo bi znatno teže, usudim se reći - gotovo nemoguće, izjavila je Dinka Vuković, predsjednica Hrvatske zajednice za sindrom Down.

Sredstva koja će Zvijezda uručiti Zajednici bit će raspodijeljena između osam Udruga za sindrom Down koje djeluju u Hrvatskoj za edukacije, terapije i radionice koje provode.

- Nedavno obilježavanje 105. godina Zvijezdinog poslovanja podsjetilo nas je zbog koga smo tu, naših potrošača i zajednice u kojoj radimo. Budući da naš prvi proizvod i zaštitni znak potječe iz srca suncokreta, pružanje pomoći djeci sa sindromom Down - djeci suncokretima - za nas je svake godine veliki razlog za sreću i način da kažemo hvala, rekla je Jasna Pulić direktorica marketinga i razvoja u Zvijezdi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju