U utorak navečer u New Yorku je otvorena izložba "Mugler Couturissime", koja odaje počast izuzetnim i odvažnim komadima francuskog dizajnera Thierryja Muglera.

Galerija Kylie Jenner u glamuroznoj Muglerovoj haljini - 1 Kylie Jenner u glamuroznoj Muglerovoj haljini - 6 Kylie Jenner u glamuroznoj Muglerovoj haljini +1 Kylie Jenner i  Casey Cadwallader

Među najvećim zvijezdama na crvenom tepihu bila je poduzetnica i reality zvijezda Kylie Jenner. Ona je na otvorenje stigla u Muglerovoj crnoj haljini bez naramenica koja je isticala njezinu figuru pješčanog sata.

Gornji dio haute couture haljine čini crni korzet sa završecima koji podsjećaju na mačje uši, dok je donji dio kreacije suknja sirena-kroja koja je strogo pratila liniju tijela 25-godišnjakinje. Od koljena prema dnu svilena haljina, koja predstavlja pravi izazov za hodanje, počela se pretvarati u svjetlucavo pernato remek-djelo.

Kylie Jenner u glamuroznoj Muglerovoj haljini - 1 Kylie Jenner u crnoj Muglerovoj haljini (Foto: Profimedia)

Jednakim perjem bili su ukrašeni i rubovi crnih rukavica koje je zvijezda nosila uz haljinu, a koje su sezale do iznad laktova.

Efektna haljina nije bila jedina kradljivica pogleda, majka dvoje djece na glavi je imala dijamantnu krunu koja je svjetlucala pod svjetlima reflektora. Zbog upečatljive krune koja se spuštala niz njezino lice mnogi su Kylie Jenner usporedili s boginjom.

Izdanje kojem nije nedostajalo dramatičnosti Jenner je upotpunila glamuroznim make-upom.

Najmlađoj članici klana Kardashian-Jenner na crvenom tepihu pridružio se kreativni direktor Muglera Casey Cadwallader.

Kylie Jenner: Provokativna haljina kojoj je pažnju ukrala neobična ogrlica Kylie Jenner Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 3 Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 4 +13 Kylie Jenner na Tjednu mode u Parizu - 5

Izdanje za pamćenje Kylie je podijelila i sa svojim pratiteljima na Instagramu. Objava koja je u prva dva sata skupila 1,3 milijuna lajkova, oduševila je njezine obožavatelje te su je prozvali Muglerovom kraljicom.

Kylie Jenner i  Casey Cadwallader Kylie Jenner i Casey Cadwallader (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju