L'Occitane je visokokvalitetni brend prirodne francuske kozmetike. Njegovo putovanje je započelo na provansalskoj tržnici prije dugih 45 godina kada je osnivač brenda, tada 23-godišnji Oliver Baussan, počeo destilirati eterična ulja ružmarina, lavande,.... Od tada, ljubav prema uporabi, ali i očuvanju biljaka počela je svakoga dana sve više rasti, a danas je brend prepoznatljiva žuta oaza neodoljivih mirisa i raskošnih tekstura obogaćenih najboljim sastojcima iz prirode.

Žuta boja je boja L'Occitanea, ona slavi toplinu provansalskog sunca te toplinu i dobrodošlicu ove neponovljive regije. Brend je poznat i po društvenoj odgovornosti te vrijednostima koje zagovara od samih početaka – očuvanje bioraznolikosti, borba protiv sljepoće koja se može spriječiti, poštovanje prema ljudima i prema planetu, te drugima na bazi kojih svake godine sudjeluje u dobrotvornim aktivnostima na globalnoj i lokalnoj razini.

PR PR (Foto: PR)

U Hrvatskoj je L'Occitane otvorio prvu trgovinu u Zagrebu 2006. godine, te je u 15 godina poslovanja otvoreno ukupno 13 fizičkih trgovina koje su postale omiljena destinacija ljubitelja prirodne njege te izvanrednih mirisa i tekstura. Tu je i web trgovina www.loccitane.hr, čiji paketi zaista izmamljuju osmijeh i ushićenje primatelja, kako zbog vrhunskih proizvoda, tako i zbog brojnih poklona i uzoraka, koji baš uvijek i razvesele.

PR PR (Foto: PR)

2021. godina odlična je prilika da se zaljubite u ovaj brend (ako već niste) jer će 15 godina u Hrvatskoj biti obilježeno privlačnim promocijama! L'Occitane proizvode potrebno je doživjeti da biste se zauvijek zaljubili u njih, preko neodoljivog mirisa do predivno nježnog dodira na koži. Najbolje je početi s njihovim prepoznatljivim proizvodima u žutoj boji! Zato do 18. 4. 2021. u L'Occitane trgovinama i webshopu pronađite omiljene žute proizvode na popustu 10 % za jedan, 20 % za dva ili više, i razmazite svoju kožu kao nikada do sada. Odlične stvari dolaze u žutoj boji, pa ćete među odabranim žutim proizvodima naći poznatu Božanstvenu kolekciju za njegu lica, Bademovo ulje i shake za tuširanje, mirisnu kolekciju Terre de Lumière, slasne Voćne ruževe za usne, Višenamjenski balzam za cijelu obitelj Petit Remedy, i brojne druge prodajne hitove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju