Kožnate jakne klasika su koju obožavamo i uvijek ćemo ih nositi, no ako želite malo promijeniti stil i omiljeni kožnjak zamijeniti nekim drugim modelom, možda među 15 laganijih jakni koje smo izdvojili iz trgovina pronađete svoju novu miljenicu za proljeće i ljeto.

Galerija

Birali smo jakne u raznim bojama jer u proljeće i ljeto volimo nositi boje, i one svjetlije i one žarkije. Gledali smo i na to da modeli budu što svestraniji i nosivi u raznim odjevnim kombinacijama, bez obzira na vaš stil odijevanja. Vjerujemo da ćete među 15 izdvojenih modela pronaći jaknicu za sebe u kojoj ćete moći provesti proljeće i prohladnije ljetne večeri.

Od strukiranih sakoa-jakni, preko zanimljivog kimona do udobnih i praktičnih oversized modela, sigurno nećete pogriješiti koji god od ponuđenih modela odaberete kao novi dodatak vašoj garderobi.

15 novih modela suknji zbog kojih zaboravljamo i na najbolje traperice

Zgodni detalji poput volana, resica i Minnie Mouse na leđima čine ove modele još privlačnijima, zato ne propustite kliknuti na fotogaleriju na početku teksta u kojoj ćete pronaći popularne modele laganijih jakni koje konkuriraju i omiljenim kožnjacima.

Laganije jakne za proljeće i ljeto - 12
H&M, 451 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Laganije jakne za proljeće i ljeto - 4
Missguided (About You), 484 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Laganije jakne za proljeće i ljeto - 8
Shein, 100 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)