Još malo i ulazimo u drugu polovicu svibnja i sve smo bliže ljetu te, nadamo se, visokim temperaturama. Visoke temperature obično znače da prednost u odijevanju počinjemo davati laganijim odjevnim komadima.

Galerija Zaljubljenice u modu traperica se ne odriču ni u najtoplijim mjesecima Laganiji modeli traperica - 15 Laganiji modeli traperica - 12 +12 Sinsay, 129,90 kn

Ipak, nisu svi jednako zaljubljeni u lepršave suknje i haljine, pa se ni u toplijim mjesecima ne odriču traperica. Ipak, kada temperature porastu i prijeđu 30 Celzijevih stupnjeva, mnogo se ugodnije osjećamo u trapericama napravljenima od laganijih materijala.

Zato smo za sve one koji se ni na najvećim temperaturama ne žele odreći omiljenog modela hlača zavirili u trgovine i pronašli 15 modela traperica od laganijih materijala, u raznim bojama. Među njima se kriju i različiti krojevi pa svatko može pronaći opciju koja mu najviše odgovara.

Jennifer Aniston Jennifer Aniston: Popularne traperice zbog kojih nas mame i bake stalno "špotaju"

Sofia Vergara "Prestara je za njih": Sofia Vergara u trapericama kojima su kritičari nametnuli dobnu granicu

Ove ljetne traperice izgledat će fantastično uz sandale, šlapice, balerinke, tenisice... Osim toga, radi se o modelima koji uglavnom nisu pripijeni uz tijelo što ih čini dodatno pogodnima za najtopliji dio godine.

Laganiji modeli traperica - 11 Replay, 1180 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju