Trendovi dolaze i odlaze, ali neki komadi u našim ormarima ne podilaze promjenama. Iz sezone u sezonu imaju svoje mjesto među ključnim komadima u garderobi.

Galerija Laminirane čizme s potpeticom - 8 Laminirane čizme s potpeticom Laminirane čizme s potpeticom +13 Laminirane čizme s potpeticom

Na tom popisu svoje mjesto imaju i čizme do koljena. Iz godine u godinu one vladaju modnim pistama i izvan njih. One su svestrani komad koji se nosi uz gotovo sve komade iz garderobe.

Zaljubljenice u modu kombiniraju ih uz haljine svih dužina, duge i kratke hlače, mini, midi i maksi suknje. I u svakoj toj kombinaciji čizme do koljena su onaj komad koji je čini još boljom i upečatljivijom.

Čizme do koljena nezaobilazan su prizor na ulicama modnih prijestolnica za vrijeme trajanja tjedana mode, a s dolaskom hladnijeg vremena redovito ih viđamo i na hrvatskim ulicama kao dio sjajnih modnih kombinacija.

Zato nimalo ne čudi činjenica da čizme do koljena svake godine dobiju svoju zasluženu poziciju na policama trgovina, a pojedini modeli istaknu se kao najpoželjniji.

Čizme dolaze u dvije boje, a jedna od njih je zelena Čizme dolaze u dvije boje, a jedna od njih je zelena (Foto: outfit_del_giorno/Instagram)

Jedan takav traženi model nalazi se i na policama popularne Zare. Radi se o laminiranim čizmama s potpeticom koje svaku modnu kombinaciju podižu na višu razinu.

Dolaze u dvije upečatljive boje, zelenoj i srebrnoj, pa će se svidjeti damama koje modu vide kao igru. Bit će idealne za sezonu zabava, ali i kao čizme koje će razigrati svaku modnu kombinaciju.

Odvažnije dame nosit će ih svaki dan, a druge će ih čuvati za posebne prilike.

Laminirane čizme s potpeticom Laminirane čizme s potpeticom (Foto: Zadovoljna.hr)

Visina potpetice je 10 centimetara, a cijena čizama je 499,90 kn.

Dama sa špice u svestranim čizmama iz Manga koje izgledaju skuplje nego što jesu Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Street style izdanje sa zagrebačke špice +3 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Maja Šuput: Ženstvene čizme koje sjajno idu uz vruće hlačice, ali i obične traperice Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 4 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 5 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 3 +2 Maja Šuput na predstavljanju vlastite linije dječje kozmetike - 1

U našoj galeriji provjerite kako izgleda ovaj model iz Zare, ali i kako se čizme do koljena nose na ulicama Pariza, Milana, New Yorka....

Čizme do koljena kao dio street style kombinacija Čizme do koljena kao dio street style kombinacija (Foto: Shutterstock)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju