Jesen je i službeno stigla. Ljubiteljice hladnijeg vremena, mekanih pulovera i čizmica napokon dolaze na svoje jer su vremenske prilike idealne za slojevito odijevanje. Ovih će dana mnoge dame krenuti u pohod po trgovinama kako bi istražile što se sve nudi u novim kolekcijama obuće.

Galerija Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Street style izdanje sa zagrebačke špice +3 Street style izdanje sa zagrebačke špice

Srećom, ponuda je danas toliko raznolika da svatko može pronaći nešto za sebe, bez obzira na stil i ukus.

Primjerice, neke dame obožavaju efektnije modele čizmi i vole im prepustiti mjesto glavne zvijezde svojih kombinacija. S druge strane, još je više klasičarki koje preferiraju svevremenske modele, prilagodljive i neutralne, primjerene za većinu prigoda. Upravo je u takvim čizmama Trgom bana Josipa Jelačića prošetala jedna mlada dama.

Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Kratke crne traperice kombinirala je s bež pletenim topom i sakoom u off white nijansi, a na nogama je imala čizme iz nove jesenske kolekcije španjolskog komercijalnog modnog brenda Mango.

Crne čizme s efektom krokodilske kože imaju potpeticu visine devet centimetara u obliku pravokutnika.

Mango, 449,90 kn Mango, 449,90 kn (Foto: Mango)

Modni komadi s ovim efektom vrlo su popularni među trendsetericama i modnim influensericama jer su jako fotogenični. Osim toga, izgledaju skuplje upravo zahvaljujući krokodilskom finišu.

Brineta iz Zadra: Detalj koji tako dobro ističe struk i ženstvenu figuru Street style brineta iz Zadra - 3 Street style brineta iz Zadra - 4 Street style brineta iz Zadra - 2 +0 Street style brineta iz Zadra - 1

Mnogi suvremeni brendovi ubacuju ga u svoje kolekcije jer daje dašak luksuza, kazala je jednom prilikom Lisa Aiken, bivša modna urednica na Net-a-Porteru, jednoj od najvećih i najpoznatijih internetskih platformi za prodaju dizajnerske odjeće.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Svoje crne krokodilske čizme i ostatak kombinacije u neutralnim nijansama, tamnokosa ljepotica sa zagrebačke špice nadogradila je efektnom torbicom brenda Zara u jarkoj nijansi narančaste boje.

Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem Tamnokosa dama sa zagrebačke špice u čizmama s krokodilskim finišem (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju