Brođanka Gordana Ćosić koja stoji iza šarenih i veselih lampi i sjenila Gita odlučila je napraviti blagdansku verziju svoga proizvoda.

Uoči blagdana Gordana je u ponudu uvrstila ukrasna sjenila na lancu s lampicama.

Na svakoj drugoj lampici nalazi se mini sjenilo koje je izrađeno isto tehnikom kao i "normalna" sjenila.

Iznutra se nalazi vatrootporna folija, a izvana je tkanina. Promjer i visina mini sjenila iznose šest centimetara, a na jednom lancu ima 15 ili 20 komada mini sjenila. Lanci su dugi 2 i pol, tri i četiri i pol metra, objasnila je Gordana.

Iza Gita lampi i sjenila stoji Brođanka Gordana Ćosić - 4 Čarobne i šarene: Lampe iz Slavonskog Broda koje ime dijele s omiljenom dječjom junakinjom

Slika nije dostupna Dražesne božićne dekoracije mame s Brača koje ćete željeti imati cijelu godinu

Dodala je kako su dekorativni lanci idealni za blagdansko uređenje interijera, ali u prostorijama mogu ostati i tijekom cijele godine kada preuzimaju ulogu rasvjetnog tijela.

Pokreću ih baterije tako da mogu stajati na bilo kojem mjestu u domu. Ne moramo brinuti imamo li u blizini utičnicu i može li kabel dosegnuti do nje, kaže Gordana.

U ponudi su lampice različitih dezena - od božićnih preko cvjetnih do veselih i dječjih. I vi sami možete izraziti svoje želje pa primjerice na sjenilu mogu prevladavati crvena, roza ili plava boja.

Kombinacija je zaista bezbroj, zaključuje Gordana, koja je lampe i sjenila počela izrađivati prije nekoliko godina, nakon što danima nije uspjela pronaći idealnu lampu za svoj stan.

Prvo je rastavila i uredila staru lampu koju je imala kod kuće, ali tu nije stala. Odškrinula je vrata jednog novog svijeta iz kojeg više nije izašla.

Gordanine radove možete pogledati na njezinoj stranici na Facebooku, a dio ponude blagdanskih lampica pogledajte i u našoj galeriji.

 


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju