Lana Jurčević posljednom je fotografijom na Instagramu pokazala da se i sama poželjela toplog vremena, a svoje pratiteljice još jednom je oduševila i modnim odabirom.

Iako se radi o kombinaciji čije nošenje ipak neće biti moguće još neko vrijeme, radi se i o kombinaciji koja je u ljetnim mjesecima među omiljenima.

Lana je naime uz bijelu bluzu voluminoznih rukava odjenula kratke traperice čiji su rubovi ukrašeni cvjetnim uzorkom.

Osim što je jednostavna i efektna, ova kombinacija ima i dozu ženstevnosti zahvaljujući činjenici da bijela bluza ima gola ramena. Gola ramena su među favoritima u garderobi kada žene žele pokazati svoju ženstvenost jer na fin i jednostavan način otkrivaju kožu. Zato ih mnoge dame, posebno u toplijim periodima godine, biraju za razne prigode.

Street style kombinacija Dalile Turk Ljepotica iz Zagreba u Zarinoj suknji koja odiše senzualnošću

Slika nije dostupna Antonija Mišura Sandrić: Tenisice koje se nose uz kratke haljine, skinny traperice, pa čak i uz sako

Dodatni plus komada s golim ramenima je taj da ih mogu nositi žene svih konfekcijskih brojeva, a za slaganje top kombinacije dovoljne su i najobičnije traperice.

Pokazala je to i Lana, a dok čekamo još toplije vrijeme, umjesto uz kratke, bluze golih ramena možete nositi uz duge traperfice i bit će to kombinacija s kojom nećete pogriješiti.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju